Reaktionstræning

Reaktionstræning
Reaktionstræning

Video: Reaktionstræning

Video: Reaktionstræning
Video: Reaktionstræning 2024, Kan
Anonim

En reaktion er en tilstrækkelig reaktion på eksterne faktorer (stimuli). I ekstreme situationer kan en god reaktion redde dit liv.

Reaktionstræning
Reaktionstræning

Reaktionen er nødvendig især for tennisspillere, boksere, målmænd i hockey og fodbold. Og der er tilsvarende øvelser til træning af reaktionen. Reaktionen skal være bevidstløs. En person kan reagere på nogle handlinger udefra ved at tænke over det og derefter tage en beslutning. Anvendelse af den såkaldte logiske tænkning. Eller måske kan han svare på maskinen. I dette tilfælde er der ingen logisk tænkning. Et eksempel fra livet: en beruset mobber med aggressive hensigter skynder sig mod en person. Hvad skal man gøre? Uuddannede mennesker kan generelt falde i en bedøvelse, følelsesløs. Boxeren vil stå op, sambisten vil også stå op i sin specifikke position, og når afstanden med mobberen er reduceret, vil der være et udarbejdet svar (slag eller kast).

image
image

Træning

Slap af internt, men bliv ikke gelé. I kamp mod hånd kaldes dette afslappet beredskab. Autogen træning hjælper med at opnå denne tilstand.

Der er brug for en assistent til øvelserne. Assistenten rejser sig, så han er ude af syne. Og på en eller anden måde afgiver det en hård lyd (klapp, rammer bordet med en lineal). Dette er helt din fantasi. Og den uddannede person udfører en bestemt handling afhængigt af sporten: sprinteren springer op og løber en kort afstand; bokser rejser sig. Det er muligt at komplicere træningen. Flyt objektet til et forudbestemt sted ved en bestemt lyd. Antallet af objekter og steder øges med træning.

Atleten er bind for øjnene, så der ikke er nogen visuel kontakt. Assistenten rører praktikanten, og han skal igen udføre en handling (tage stilling, springe). Det hele afhænger af formålet med træningen og din fantasi.

Partneren har et ark papir og giver pludselig slip på det. Praktikanten skal fange den med to fingre. Du kan anvende et børns fingerspil - "Even-Odd". Efterhånden som træningen skrider frem, viser partneren allerede sine fingre, og praktikanten skal supplere ved at kaste fingrene ud til et lige antal.

Det vigtigste er, at du helt sikkert skal indstille dig til en tilstand af afslappet beredskab. Dette er en meget vigtig del af din træning. Motion for sundhed.