At Vælge Et Sted At øve

At Vælge Et Sted At øve
At Vælge Et Sted At øve

Video: At Vælge Et Sted At øve

Video: At Vælge Et Sted At øve
Video: WHY CHOOSE TEXAS?| 5 CONSIDERATIONS WHEN CHOOSING A PLACE FOR PRACTICE FOR YOUR NURSING PROFESSION 2024, Kan
Anonim

Hvor er det bedste sted at starte? Når vi bare mestrer udøvelsen af yoga, når yoga bare bliver en vane, bliver valg af placering en vigtig faktor.

Mesto dlja praktiki
Mesto dlja praktiki

De steder, hvor vi har det godt at være, påvirker yogaklasser positivt. Hvor det er behageligt for øjet, hvor vi kan slappe af, hvile. Der er mange sådanne vidunderlige steder.

Det bedste sted at øve er uden tvivl naturen. Hvor vi kan nyde de smukke landskaber og glemme byens travlhed. Naturen er harmonisk, og dette kan spille en vigtig rolle i vores praksis. Landskaber bidrager til et roligere humør, og dette vil igen bidrage til en dybere bevidsthed om sig selv og ens behov. Dette vil gøre det lettere for os at "høre" os selv.

Det er ikke altid muligt at træne udendørs. Hvad kan vi gøre i dette tilfælde? Det vil være godt, hvis vi kan finde et sted, hvor vi regelmæssigt studerer. Det vil sige, hvis vi træner på det samme sted fra tid til anden, synes miljøet at være mættet med vores energi, og vi kan indstille os meget hurtigere.

Dette er ikke altid tilfældet. Du er nødt til at øve under forskellige forhold. I dette tilfælde kan vi, inden vi starter øvelsen, dekorere stedet og også forberede det med det, vi rydder op. Hvad der vil spille en rolle her er ikke noget, der blot bliver renere. Ved at udføre en sådan forberedelse opkræver vi "vores" sted, og udøvelsen af yoga er mere vellykket. Det ser ud til, at vi ikke vil udføre komplekse handlinger, men effekten vil være betydelig!

Også, hvilket er godt, hvis placeringen ikke ændrer sig fra tid til anden, er det meget vigtigt at øve på samme tid. I dette tilfælde vil en vis cykliskitet udvikle sig, hvilket giver os den ønskede stemning. Når stedet og tidspunktet for praksis gentages, hjælper det os med at "fange harmoni" hurtigere. Dette kan være vigtigt, når vi ønsker at få effekten af lektionen hurtigere. For eksempel er vi begrænset i tid, fordi vi skal på arbejde, eller når vi er kommet hjem fra arbejde, vil vi genopbygge reserven af styrke.

Alle disse faktorer betyder noget! Men glem ikke, at det vigtigste er at øve. Og det sæt betingelser, vi har, er en sekundær faktor. Sekundær i forhold til selve aktiviteterne. Som de siger i yoga: hvis en person gør yoga, så fungerer tiden for ham, hvis en person ikke øver, så fungerer tiden mod ham.

Vent ikke på, at "stjernerne konvergerer." Sammenfaldet af alle forhold kan ikke forventes. Og du kan drage fordel af praksis lige nu.

Anbefalede: