Hvilke Håndvægte At Vælge En Pige

Indholdsfortegnelse:

Hvilke Håndvægte At Vælge En Pige
Hvilke Håndvægte At Vælge En Pige

Video: Hvilke Håndvægte At Vælge En Pige

Video: Hvilke Håndvægte At Vælge En Pige
Video: Strength Training for Beginners: How to Pick the Right Weights 2024, Kan
Anonim

Styrketræning med gode vægte kan gøre underværker for en kvindes figur. Det er på tide at sætte denne erklæring på prøve. For at gøre dette skal du vælge de rigtige håndvægte.

Hvilke håndvægte at vælge en pige
Hvilke håndvægte at vælge en pige

Skal du vælge mini håndvægte

Det tager tid at opbygge en virkelig harmonisk figur. Dette kan tage ikke kun måneder, men også år. Mini håndvægte er ikke egnede til denne virksomhed. De er kun gode til aerobic. Hvis du ikke skal træne styrketræning, er du velkommen til at købe mini-håndvægte. Ellers skal du være opmærksom på sammenklappelige håndvægtmodeller. Faktum er, at musklerne relativt hurtigt vænner sig til belastningen og ophører med at reagere på den efter nogen tid. Ved hjælp af mini-håndvægte styrker du din krop til visse grænser, og yderligere præstationer kræver tungere udstyr. Derudover er det usandsynligt, at du med små vægte opnår perfekt form.

Hvordan man henter håndvægte

Det er bedst at vælge gode håndvægte til fitness, tænke på dig selv, ikke som en pige, men som en atlet. Disse sportsudstyr varierer i type, vægt og grebkomfort. Sammenklappelige modeller vil være en ideel mulighed, de giver dig mulighed for at justere belastningen, hvis det er nødvendigt. De er af to typer: klassisk og variabel vægt. Den første mulighed indebærer tilstedeværelsen af en bar, hvor du kan hænge pandekager, der vejer fra 0,5 til 10 kg. I dette tilfælde fastgøres pandekagerne ved hjælp af en speciel klemme. Ved at plante dem i den rigtige mængde får du nøjagtigt den belastning, du ønsker. Håndvægte med variabel vægt har specielle runde minidiske med lås.

Sørg for at købe håndvægtslåse eller låse, ellers vil øvelser, især dynamiske, være traumatiske.

Til hjemmebrug er den første mulighed ideel, da den er mere overkommelig og mere økonomisk. Først og fremmest kan du altid købe de nødvendige vægte i en sportsbutik, da barbellpandekager ikke er mangelvare i lang tid. Derudover kan du altid tage en bjælke ud over håndvægte og udvide vifte af udførte øvelser. Fordelen ved type 2 håndvægte er, at de normalt er mere behagelige. Især er deres hals til en yndefuld kvindelig håndflade mange gange mere behagelig.

Ved at købe en ekstra pandekagebar kan du diversificere din træning med nye øvelser.

For begyndere i sport kræver træning normalt vægte inden for området 3 kg, men det er nok i en måned eller to. For at forbedre resultaterne (for eksempel for lunges og squats) anvendes der yderligere vægte fra 3 til 7 kg. Den bedste mulighed kan betragtes som et sæt pandekager, som giver dig mulighed for at variere belastningen fra 2 til 10 kg pr. Håndvægt.

Anbefalede: