Sådan Forbedres Hastighed Og Lydhørhed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Forbedres Hastighed Og Lydhørhed
Sådan Forbedres Hastighed Og Lydhørhed

Video: Sådan Forbedres Hastighed Og Lydhørhed

Video: Sådan Forbedres Hastighed Og Lydhørhed
Video: Schienenzeppelin alles was Du wissen kannst zum Märklin Modell des Schienenzeppelin 39777 in H0. 2024, Kan
Anonim

Hastighed og reaktion, hvis de er veludviklede, hjælper med altid at være opmærksom og undgå farlige og endda fatale situationer. Særlige øvelser giver dig mulighed for at lære, hvordan du hurtigt reagerer på stimuli, der går forud for enhver handling.

Sådan forbedres hastighed og lydhørhed
Sådan forbedres hastighed og lydhørhed

Instruktioner

Trin 1

Start din træning med en temmelig simpel leg-stil øvelse kaldet "klappere". Bed din partner om at stå foran dig og placere din håndflade, så det er behageligt for dig at ramme den. Din opgave er at slå din håndflade med din knytnæve, og din partner er at prøve at komme foran dig og fjerne den i tide. Skift roller efter et stykke tid.

Trin 2

Prøv en anden simpel øvelse, der ofte bruges af skuespillere eller atleter i synkroniseret sport. Stå foran din partner. Lad ham foretage de bevægelser, der kommer i tankerne. Din opgave er at gentage alt efter dem nøjagtigt og handle så synkront som muligt. Hastigheden for ændring af bevægelser skal øges over tid. Dette hjælper din hjerne med at arbejde hårdere og giver øjeblikkelig ordre til dine muskler.

Trin 3

Prøv at øve dig sammen med en gruppe mennesker. Det velkendte spil "Tag en stol" vil gøre. I midten af rummet placeres stole i form af en cirkel, hvis antal er 1 mindre end spillerne. Musik tænder, og deltagerne begynder at bevæge sig rundt i stolene. Så snart musikken stopper, skal du sidde hurtigt i en hvilken som helst stol. De, der ikke nåede tiden, dropper ud og tager en af stolene med sig. I sidste ende er der en vinder, den hurtigste og smidigste af alle.

Trin 4

Kør korte afstande. Denne sport træner musklernes "eksplosive" hastighed og reaktionen på de omgivende forhold, da det er nødvendigt at komme til mål så hurtigt som muligt på kort tid. Forøg din løbshastighed gradvist med hvert løb, ellers kan du blive overarbejdet.

Trin 5

Tilmeld dig boksningssektionen. Det er en fremragende sport til træningshastighed og reaktion, selvom den er ret traumatisk. Gradvist lærer du at foregribe dine modstanderes opførsel og hurtigt gengælde dig.

Trin 6

Udvik ikke kun muskelhastighed og respons, men også hjerne. Lad din partner forberede et bestemt antal spørgsmål i et område, hvor du i det mindste forstår lidt. Derefter kan du træne på flere forskellige måder, for eksempel besvare så mange spørgsmål som muligt på et minut eller have tid til at besvare et spørgsmål på 10-20 sekunder osv.

Anbefalede: