Sådan Udvikles Styrke, Hastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikles Styrke, Hastighed
Sådan Udvikles Styrke, Hastighed

Video: Sådan Udvikles Styrke, Hastighed

Video: Sådan Udvikles Styrke, Hastighed
Video: Быстрый хлеб на закваске: пшеничный рецепт {СОКРАЩАЕМ ВРЕМЯ ВЫПЕЧКИ!} 2024, Kan
Anonim

For at udvikle styrke og hastighed hurtigere i dig selv skal du gå i gymnastiksalen oftere. Under vejledning af en træner udføres øvelserne mere effektivt og uden sundhedsrisici. I tilfælde af at der ikke er nok tid til at gå i fitnessrummet, kan du prøve at udvikle muskler derhjemme. Overvej øvelser, der er nyttige begge steder.

Sådan udvikles styrke, hastighed
Sådan udvikles styrke, hastighed

Instruktioner

Trin 1

Brug håndvægt squats til at udvikle benmuskler. Derhjemme kan du bruge vandflasker som håndvægte. Tag en belastning, der er tilstrækkelig til modstand i begge hænder, og begynd langsomt at sænke ned på gulvet og hæv igen. Prøv at udføre øvelserne langsomt, så musklerne trækker sig bedre sammen, og resultaterne fra handlingerne mærkes hurtigere.

Trin 2

Motion på mavemusklerne. Lig på en fast overflade og løft dit hoved og nakke op et par centimeter. Læg dine hænder mod dine templer, hæv dine ben i en vinkel på 60 grader. Sænk derefter dit hoved og nakke. Efter en række sådanne øvelser øges stigningen i graden af ben - 75, 90, 120.

Trin 3

Brug vægtede albuefleksionsøvelser til at udvikle din biceps. Udfør denne øvelse på flere måder. Stå op, så du ikke forstyrrer nogen, tag en belastning i hver hånd, og klem din hånd mod albuen og løft lasten op til dit ansigt. Først med den ene hånd, derefter med den anden.

Trin 4

Brug shuttle kører til at udvikle hastighed. Du kan også deltage i bykonkurrencer i et løb på 10 kilometer eller mere. Jo længere løbetiden er, desto mere effektivt udvikler du et system med korrekt vejrtrækning til dig selv, du bliver klogt at spare energi og udvikle en sådan kvalitet som udholdenhed.

Trin 5

Du bør ikke straks fylde din krop med hård træning, ellers kan du underminere dit helbred. Rådfør dig med undervisere og træn lidt hver dag, og tilføj dem konstant variation, så muskler og led ikke slides af de samme belastninger.

Anbefalede: