Sådan Udvikler Du Hastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Hastighed
Sådan Udvikler Du Hastighed

Video: Sådan Udvikler Du Hastighed

Video: Sådan Udvikler Du Hastighed
Video: Schienenzeppelin alles was Du wissen kannst zum Märklin Modell des Schienenzeppelin 39777 in H0. 2024, April
Anonim

I kampsport er udviklingen af hastighed, som skal hæves parallelt med alle andre parametre, ikke af sidste betydning. Der er fire hovedtyper af hastighed, som vil blive diskuteret nedenfor.

For at udvikle den samlede kropshastighed skal du arbejde hårdt
For at udvikle den samlede kropshastighed skal du arbejde hårdt

Instruktioner

Trin 1

Opfattelseshastighed. Det praktiseres i situationer, der gentages mange gange og kræver øjeblikkelig beslutningstagning. Langt den bedste måde at øve denne type hastighed på er gennem fælles træning (sparring). Når du sparrer, lærer du at være mere opmærksom. Og årvågenhed er en nøglefaktor, der påvirker opfattelseshastigheden.

Trin 2

Den næste type hastighed er reaktionshastigheden. Det er påvirket af to relaterede forhold. Du skal være opmærksom på, hvilken udvikling hver mulig situation vil modtage - dette er den første ting. Under en kamp ved du, hvilke handlinger i en bestemt situation der er tilladt for modstanderen at bruge, og hvilke der ikke er. I en rigtig kamp forestiller du dig også, at fjendens mål er at skade dig fysisk. Valget af reaktionshandlinger i dette tilfælde er indsnævret og kommer til specifikke reaktionshandlinger.

Trin 3

Den anden faktor, der påvirker reaktionshastigheden, er refleksivitet. Den systematiske gentagelse af en handling fører til, at du begynder at reagere på den refleksivt. Derfor kan ethvert standardangreb frastødes af dig med næsten øjeblikkelig hastighed.

Trin 4

Den slags hastighed, der kræver særlig opmærksomhed, er udførelseshastighed. Du kan forudse enhver handling, hvilket er en enorm fordel. Men hvis du har utilstrækkelig hastighed, risikerer du simpelthen ikke at have tid til at reflektere fjendens angreb og udføre dine egne. Dette ophæver enhver fremsyn.

Trin 5

Du kan øge eksekveringshastigheden på forskellige måder. Men den første ting at være opmærksom på er detaljerne. Korrekt positionering af arme og ben, inden du rammer, bevæger dig til den rette holdning og i det rigtige øjeblik, hvor du omhyggeligt træner nye teknikker i slowmotion - alt dette kan øge din eksekveringshastighed.

Trin 6

Derudover påvirker kendskab til bevægelseslove eksekveringshastigheden. Det er nødvendigt at huske, at udførelsen af et spark f.eks. Vil finde sted i lav hastighed, hvis der foretages ukontrollerede bevægelser af hænder eller hoved under modtagelsen. Kendskab til bevægelseslove giver dig også mulighed for at levere strejker med maksimal præcision og nøjagtighed.

Trin 7

Og et par ord om hastigheden på bedring. Det stammer fra udførelseshastigheden. Her mener vi hastigheden og rigtigheden af det omvendte og fuldfører handlinger for enhver teknik. Det er trods alt meget vigtigt ikke kun at udføre et slag med en hånd eller fod, men også korrekt og så hurtigt som muligt at tage lemmen til sin oprindelige position. I dette tilfælde vil energien blive brugt meget langsommere.

Anbefalede: