Sådan Træner Du Din Hastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Din Hastighed
Sådan Træner Du Din Hastighed

Video: Sådan Træner Du Din Hastighed

Video: Sådan Træner Du Din Hastighed
Video: Guide til fjerbolde: Vælg den rigtige hastighed 2024, Kan
Anonim

For dem, der praktiserer i enhver del af kampsport, opstår der en vigtig opgave - at træne strejkens hastighed. Desuden skal denne komponent trænes sammen med styrke og generel fysisk kondition.

Sådan træner du din hastighed
Sådan træner du din hastighed

Nødvendig

  • - handsker
  • - sportsbeklædning
  • - makiwars
  • - pneumatisk pose
  • - partner;
  • - tennisbold;
  • - tråd.

Instruktioner

Trin 1

Øv en simuleret indvirkning på plads. Hastighed kommer først efter at have udviklet en teknik, som en coach eller partner skal vise dig. Husk at bruge dit fodarbejde til skråstreg. Bøj begge arme ved albuerne: hold den ene ved dit ansigt, den anden lidt bagved. Læn dig let til siden og tag dit højre ben tilbage. Sæt derefter benet skarpt tilbage til startpositionen og kast din hånd frem så skarpt som muligt, mens du knytter knytnæven i slutningen af bevægelsen. Gentag denne øvelse for hver hånd til hver træning.

Trin 2

Arbejd med en pneumatisk pose. En anden måde at udvikle hastighed på er at ramme en given type projektil. Som regel har en sådan pære et frit spil, og når den berøres, rammer den skarpt mod de øvre fastgørelseselementer. Denne øvelse giver dig mulighed for at udvikle utrolige reaktioner. Tag et mellemlangt tempo og slå skiftevis det pneumatiske apparat med begge hænder. Du vil snart bemærke, hvor meget hastigheden på slagene er steget.

Trin 3

Slå tennissværdet. Denne type arbejde ligner en pneumatisk pose, men det er en størrelsesorden sværere, da det er meget sværere at ramme bolden. Stik et hul i kuglen med en syl, tråd tråden igennem den og fastgør den, så kuglen ikke flyver for langt. Få nogle slag og prøv at fange tempoet. Slå bolden mindst 200 gange i en træning.

Trin 4

Studer med en partner. Øv nu slagene ved at arbejde på boksepoter. Bed din partner om at tage hårde makiwarer på begge hænder og begynde at slå dem skiftevis med højre og venstre hænder. Prøv at slå hurtigere og hurtigere hver gang. Sørg også for, at stansen ikke ligner et makiwara-skub. Prøv at slå på en sådan måde, at din partner ikke kan se bevægelsen. Dette vil være en manifestation af mestring, som du vil mestre over tid. Træn med en partner som denne hver træning i mindst 30-40 minutter.

Anbefalede: