Sådan Klikker Du På En Klub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Klikker Du På En Klub
Sådan Klikker Du På En Klub
Video: Sådan Klikker Du På En Klub
Video: ВЛАД А4 ПОБЕГ ОТ КЛОУНА ЭКСТРЕМАЛЬНЫЕ ПРЯТКИ 2023, Februar
Anonim

Der er flere typer kast i hockey. Det mest kraftfulde og effektive af disse er klik. Når du har mestret et sådant kast, udgør du en trussel mod modstanderens mål i ethvert spil. Publikum bifalder dig, og det modsatte hold vil gnide de sårede pletter, hvis de ikke undviger din magtfulde snap.

Hockey er et herrespil
Hockey er et herrespil

Er det nødvendigt

Stick, puck, is

Instruktioner

Trin 1

Klikprincippet er simpelt. Det er nødvendigt at slå pucken med en pind. Pucken, der blev lanceret i modstanderens mål med et klik, udvikler den maksimale hastighed sammenlignet med andre typer kast. Men på den anden side er klik ikke det mest nøjagtige kast. Her spiller puck slagkraftfaktoren hovedrollen.

Vi begynder at øve på klik fra en stationær position.

Kliket er lavet fra en halv drejeposition mod vaskemaskinens bevægelsesretning. Bøj knæene lidt og placer dem lidt bredere end dine skuldre for at få stabilitet. Kroppen læner sig lidt frem. Skiven er placeret på siden, lidt foran. Grebet er bredt for maksimal kastekraft. Flyt hånden tættere på krogen så langt tilbage som muligt.

Trin 2

Med kraft retter vi armen ud og hjælper med kroppens bevægelse, som om vi "vrider" kroppen. I det øjeblik, når pinden nærmer sig pucken, er det nødvendigt at ramme den på isen, hvorefter pinden rammer pucken. Et slag med en klub på isen er obligatorisk, da stokken deformeres under akkumuleringen og akkumulerer yderligere energi.

Trin 3

Efter at have ramt isen foran pucken udfolder pinden sig, hvilket giver pucken yderligere acceleration. Efter at have ramt pucken ledsager vi den med hånden tættest på krogen og dirigerer den mod målet. Sørg for at rette pucken dit mål. Hvis pucken fløj som en kugle, er klikket lavet!

Populær af emne.