Sådan Vælges Længden Af ​​din Klub

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælges Længden Af ​​din Klub
Sådan Vælges Længden Af ​​din Klub
Video: Sådan Vælges Længden Af ​​din Klub
Video: Guiden: Sådan overlever du julen hos familien | DR3 2023, Februar
Anonim

Mange mennesker har haft en chance for at hente en hockeystick mindst en gang i deres liv. Og jeg må sige, at vi ikke kun taler om "rigtige mænd": i dag spiller mange repræsentanter for den smukke halvdel af menneskeheden professionel og amatørhockey. Dette betyder, at emnet for det rigtige valg af et af de vigtigste tilbehør til dette populære spil vil være af interesse for næsten alle sportsfans.

Sådan vælges længden af ​​din klub
Sådan vælges længden af ​​din klub

Instruktioner

Trin 1

Hvad er reglerne for valg af klub? Selvfølgelig er der intet entydigt svar på et så vigtigt spørgsmål, for i dette tilfælde afhænger alt af spillerens personlige præferencer og af hans højde, vægt og andre parametre. Først og fremmest skal du være opmærksom på klubbenes længde. Som eksperter rådgiver, bør dens værdi nå niveauet for din næse, men samtidig være sikker på at "overvinde" kæben. Ellers vil atleten simpelthen "ikke finde" et fælles sprog med hende og vil derfor ikke modtage det forventede resultat og fornøjelse fra spillet.

Trin 2

Se på klubbens folder, og der er to af dem - højre og venstre. Hvilken der skal foretrækkes, afhænger igen af ​​din spillestil og metoden til at holde klubben. Som regel er bøjninger nummereret med en angivelse af deres størrelse såvel som vinklen og formen på krogen. Og dette er meget vigtigt, fordi kvaliteten af ​​de udførte teknikker - at passere, kaste eller bare ramme pucken afhænger af krogen. For eksempel er overhead håndledskast meget lettere, hvis din klub har en stor krølle, men det vil være meget vanskeligt for dig at lave et lavt kast. Og for børn under 10 år er sådanne klubber generelt kontraindiceret.

Trin 3

Bestem din position på isfeltet. Så professionelle spillere anbefaler angribere at købe klubber med en lille krog og en medium bøjning. Hockeyspillere, der spiller i defensiven, vil være mere nyttige klubber med en lille bøjning og en stor krog.

Trin 4

Giv præference til pålidelige producenter, hockey er et aktivt spil, og derfor bryder klubberne oftere, end du ønsker, vælg forstærkede muligheder, hvis du spiller på et seriøst niveau, og almindelige til børnehockey. Som de siger, er valget dit. Det vigtigste er at tage en ansvarlig tilgang til en så vigtig sag.

Trin 5

Og til sidst en lille historie. I gamle dage var klubben lavet af krydsfiner, og det var bare en pind med den såkaldte "skovl", prototypen på krogen, og der var slet ingen bøjninger. Senere blev hårdere materialer som bøg, ahorn og birk brugt til at fremstille dette hockeyelement. I dag er dette udstyr til en hockeyspiller lavet ikke kun af træsorter, men også af andre materialer - grafit, glasfiber, titanium. Kompositsticks er mere holdbare og lettere, og sidstnævnte egenskab er meget vigtig for hockeyspillere. Sandt nok, med sjældne undtagelser, bruges de kun af fagfolk, for købere af en sådan klub er for begyndere ret dyrt.

Populær af emne.