Hvordan Man Sparker

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Sparker
Hvordan Man Sparker

Video: Hvordan Man Sparker

Video: Hvordan Man Sparker
Video: Skov fortæller hvordan man sparker bolden i mål 2024, Kan
Anonim

I den moderne verden er mange fyre interesseret i kampsport. Den mest effektive metode til angreb anses med rette for at være et spark. Hvis du hurtigt vil ramme angriberen, skal du slå med fodkanten. Men for at give et sådant slag skal du træne meget. Teoretisk viden om teknikken til at udføre et slag vil heller ikke blande sig.

Hvordan man sparker
Hvordan man sparker

Instruktioner

Trin 1

De vigtigste mål for et sidespark er modstanderens tempel, flydende ribben, cervikal arterie og armhuler. Du kan dog også målrette hagen, under næsen og solar plexus.

Trin 2

Teknikken til at udføre et sådant slag er ret enkel. Der er et par tip at følge. Benet i anslagsøjeblikket skal bevæge sig i en lige linje.

Trin 3

I begyndelsen af stødet skal foden være på niveauet med støttebenets knæ (eller rettere dens inderside).

Trin 4

Jo højere du rammer, jo mere skal du vippe kroppen i den modsatte retning af strejken.

Trin 5

Det er nødvendigt at ramme direkte og ikke i siden. Så kan du holde slagets kraft.

Trin 6

Du kan bruge et slag på samme tid.

Trin 7

Drej på støttefoden, når du rammer. Dette giver dig mulighed for at udføre den hoftepivot, der kræves for et mere effektivt angreb.

Trin 8

Så hvis du beslutter dig for at lære at sidesparke, skal du bruge stolen som ekstra støtte. Anbring en stol i nærheden af dit støtteben (det ben, der forbliver sådan, efter du har ramt), og løft dit aktive ben. I dette tilfælde skal foden føres ud over sædet.

Trin 9

Takket være sådanne øvelser kan du blive mere selvsikker, lære at opretholde balance i øjeblikket for angrebet. Bl.a. skal din krop huske, hvor højt det angribende ben skal løftes, så du ikke behøver at tænke på teknik i kamp.

Trin 10

Hvis du i første omgang har svært ved at arbejde med en stol, kan du starte med en lille skammel. Men i fremtiden bliver du stadig nødt til at skifte til møbler med ryg.

Trin 11

Bemærk, at dette kun er begyndelsen. I fremtiden skal du lære at anvende sidespark ikke kun fra den klassiske kampstilling, men også fra enhver position. Virkelige mestre er i stand til at udføre en lignende teknik i det øjeblik, hvor deres fødder er ved siden af hinanden, parallelt med hinanden. Så alt der er tilbage er at træne og træne igen.

Anbefalede: