Sådan Rydder Du Op I Din Mave

Indholdsfortegnelse:

Sådan Rydder Du Op I Din Mave
Sådan Rydder Du Op I Din Mave

Video: Sådan Rydder Du Op I Din Mave

Video: Sådan Rydder Du Op I Din Mave
Video: Избавьтесь от этого геморроя и жизнь преобразится. Как избавиться от неудачи 2024, Kan
Anonim

En flad mave er meget behagelig. Det hænger ikke over bæltet på dine yndlingsjeans, det er ikke en skam at vise det på stranden eller i gymnastiksalen. Repræsentanter for det modsatte køn ser på en smuk mave med ømhed. Stærke mavemuskler beskytter dine indre organer, understøtter din nedre ryg og hjælper dig med at trække vejret ordentligt. Kort sagt, der er mere end nok grunde til at sætte orden på dine mavemuskler.

Sådan rydder du op i din mave
Sådan rydder du op i din mave

Er det nødvendigt

  • - Massager;
  • - gymnastikmåtte.

Instruktioner

Trin 1

Massér den forreste abdominalvæg. Brug en stiv kropsbørste eller plastmassager til at gøre dette. Dit hovedmål er at opnå rødme i huden og en følelse af varme i musklerne. Hvis du ikke har en børste eller massager, skal du massere dig selv. Start med at stryge, som gradvist bliver til tryk og derefter klemmer fast. Og strøg igen. Du skal ikke have ondt af dig selv, forestil dig at du river det hadede fedt stykke for stykke af, og med hver smertefuld knivspids bliver fedtlaget mindre. Dette er sandt - en aktiv massage nedbryder fedtceller, øger muskeltonen og gør huden mere tonet.

Trin 2

Lig på ryggen på en gymnastiksmåtte. Bøj dine ben ved knæene, spred dem lidt. Hælene ligger godt på gulvet. Stræk armene frem mellem knæene og træk din torso bag dem, og prøv at løfte dine skuldre og skulderblade væk fra måtten. Tryk ikke hagen mod brystet, dit blik skal rettes mod dine hænder. Lav to sæt med 10-12 reps.

Trin 3

Lig på ryggen på en gymnastiksmåtte. Tag dine lige arme bag ryggen. Løft dine skuldre og skulderblade fra gulvet, løft samtidig dine ben, bøjet i knæene. Hofterne skal være vinkelrette på gulvet. Hold i en optælling, og vend langsomt tilbage til startpositionen. Sørg for, at lænden ikke kommer ud af måtten. Lav tre sæt med 15 reps.

Trin 4

Lig på gymnastikmåten med din højre side. Benene er forbundet og rettet ud. Fødderne ligger oven på hinanden. Læg vægt på underarmen på din højre hånd og løft den øverste del af kroppen let. Løft begge ben op ad samme tid, spred ikke dine fødder. De skrå mavemuskler skal fungere. Lav to sæt med 20 reps.

Trin 5

Tilføj aerobe træningsprogrammer for at stimulere kropsfedtforbrænding. Uden dette vil selv de stærkeste mavemuskler være skjult under det overskydende fedtvæv, som så let deponeres i dette område. Kør tredive minutters løb hver anden dag. Kun regelmæssig aerob træning bidrager til fedtforbrænding, så processen fortsætter kontinuerligt.

Trin 6

Stol ikke på hurtig succes. Mavemusklerne er langsomme muskler. De egner sig ikke til øjeblikkelig pumpning med intense belastninger. Arbejdet skal udføres regelmæssigt i et moderat tempo. Enhver pause i mere end to træningsprogrammer kaster dig tilbage til det sted, hvor du startede.

Anbefalede: