Sådan Strammes Din Mave Efter En Kejsersnit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Strammes Din Mave Efter En Kejsersnit
Sådan Strammes Din Mave Efter En Kejsersnit

Video: Sådan Strammes Din Mave Efter En Kejsersnit

Video: Sådan Strammes Din Mave Efter En Kejsersnit
Video: Sådan får du et pænt ar efter kejsersnit [Lydfil] 2024, April
Anonim

At genoprette udseendet af maven efter fødslen bekymrer så mange mødre. Dette er vigtigt ikke kun fra et æstetisk synspunkt. Mavemusklerne er de vigtigste hjælpere i lændemusklerne og er involveret i enhver vægtløftning. Og hvor mange gange skal du løfte din baby i dine arme og ikke tælle. Efter et kejsersnit kan du først begynde at træne, efter at suturerne er helet fuldstændigt, dvs. ca. 10-12 uger efter fødslen.

Sådan strammes din mave efter en kejsersnit
Sådan strammes din mave efter en kejsersnit

Instruktioner

Trin 1

Massage din mave, mens du ikke er i stand til at træne. Begynd at massere huden med lette slag og vandhaner. Derefter kan du lave konvergerende og divergerende slag med let tryk. Overvåg sømmene meget omhyggeligt. Når bandagerne fjernes, skal du tilføje en pincet til massagen. Prøv at holde huden lyserød. Blodhastigheden vil tone dine muskler og hud.

Trin 2

Tilsæt kontrasterende kompresser til massagen. Påfør et varmt og koldt håndklæde på din mave en ad gangen. Sørg for at konsultere din gynækolog, hvis du kan udføre denne procedure. Efter kontrastindpakningen skal du påføre en nærende creme på huden.

Trin 3

Start din træning med åndedrætsøvelser. Læg på ryggen, læg din højre håndflade på brystet, venstre på din mave. Inhalér dybt, så håndfladen stiger på brystet, og ret derefter luftstrømmen til din mave, så din håndflade rejser sig på din mave. Bliv ved med at inhalere i 10-30 sekunder, og træk derefter ud i modsat retning: først falder maven og derefter brystet.

Trin 4

Lig på ryggen, bøj dine knæ og hvil dine fødder på gulvet. Inhalér dybt og pust din mave som en kugle, stræk dine mavemuskler. Udånd derefter og træk dine mavemuskler. Samtidig skal du løfte dit bækken, så din krop er i en lige linje fra skuldre til knæ. Gå ned igen. Gør det 15 gange.

Trin 5

Lig på ryggen med armene udstrakt langs din krop. Bøj dine ben ved knæene og hvil dine hæle på gulvet, fødderne sammen. Stram dine mavemuskler og sænk dine ben til højre, drej hovedet til venstre. Del ikke dine knæ. Sæt derefter dine ben tilbage til deres oprindelige position, og sænk dine ben uden at stoppe til venstre, og drej hovedet til højre. Prøv at holde knæene sammen. Udfør 3-5 bøjninger til hver side. Gradvist øge antallet af gentagelser. Sænk ikke dine ben for lavt; løft skal ske ved at stramme de skrå mavemuskler.

Trin 6

Ned på knæ. Bagsiden er lige. Løft armene over hovedet og lås fingrene. Stræk armene op, stræk dine mavemuskler. På det højeste punkt skal du låse positionen og læne dig lidt tilbage, indtil du kan opretholde balance. Frys i 5 sekunder og kom langsomt tilbage og slapp gradvist af musklerne.

Anbefalede: