Hvordan Man Laver Fodboldfint

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Fodboldfint
Hvordan Man Laver Fodboldfint

Video: Hvordan Man Laver Fodboldfint

Video: Hvordan Man Laver Fodboldfint
Video: 5 NYE VILDE FODBOLD FINTER! 2024, Kan
Anonim

Føtter i fodbold er smukke bevægelser ved hjælp af hvilke en spiller kan omgå en modstander uden at miste bolden. Næsten ingen fodboldkamp er komplet uden fodboldtricks. Når man ser hvordan berømte fodboldspillere gør fantastiske smukke ting med bolden, ser det ud til at det er umuligt at gentage alt dette. Imidlertid ligger hemmeligheden i praksis. Fodboldspillere trænede også.

Hvordan man laver fodboldfint
Hvordan man laver fodboldfint

Instruktioner

Trin 1

For at lære at lave fodboldfints udover praksis har du også brug for viden om teorien, ifølge hvilken tricks udføres med det formål at vildlede en modstander. Du kan udføre dem med dit hoved, ben, krop og ikke kun med bolden, men også uden den. Med bolden er bedrageriske bevægelser sværere, for for dem bliver du nødt til at udføre ret komplekse bevægelser. Når alt kommer til alt, skal du ikke kun holde bolden med dig, men også ikke at miste den i færd med at udføre finter.

Trin 2

Som oftest anvendes følgende finter i fodbold: - Falsk boldoverførsel;

- Spark bolden mod hælen;

- Vend bolden rundt;

- Skubbe benet over bolden, efterfulgt af at vippe kroppen til den ene side og efterlade modstanderen i den anden retning;

- Hurtig returnering af bolden under foden med dens efterfølgende skubbe fremad.

Trin 3

Som et eksempel vil vi nævne en finte, der er ret vanskelig at udføre, men på samme tid let mestret med den rigtige tilgang. Det gøres som følger: bolden er på jorden, og spilleren med ydersiden af foden på højre fod trækker bolden til højre, hvorefter (mens bolden endnu ikke er gået langt) sender den skarpt til venstre ved benets bøjning. Denne bevægelse vil kræve god strækning og elasticitet. Et meget nyttigt trick, der hjælper med at vildlede modstanderen og få ham til at miste retning af bolden. På dette tidspunkt vil det være let at komme rundt.

Trin 4

Efter teorien kan du sikkert begynde at se træningsvideoerne. Endelig kan du gå på træning med venner i gymnastiksalen eller på fodboldbanen. Som en sidste udvej kan du øve dig i haven.

Anbefalede: