Hvordan Man Lærer At Lave Fodboldfint

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Lave Fodboldfint
Hvordan Man Lærer At Lave Fodboldfint

Video: Hvordan Man Lærer At Lave Fodboldfint

Video: 5 NYE VILDE FODBOLD FINTER! 2022, December
Anonim

Hvis du skal spille fodbold i et firma, vil du altid demonstrere dine færdigheder i dette spil til dine kammerater, behændigt håndtere bolden og slå dine venner på stedet med spektakulære finter.

Hvordan man lærer at lave fodboldfint
Hvordan man lærer at lave fodboldfint

Instruktioner

Trin 1

Få en behagelig fodboldtrøje, og vælg det rigtige træningssted. En god mulighed for dig ville være et lukket rum med trægulv.

Trin 2

Køb en god fodbold (ikke nødvendigvis en af ​​de dyreste), og pump den op, så den bøjer lidt under stærkt fingertryk på dækket. Dette tilføjer springevne, og du lærer lettere.

Trin 3

Varm op, lav enkle øvelser som de følgende to: 1) smid bolden på gulvet, og når den hopper ned fra gulvet, skal du udføre en cirkulær svingning med benet rundt om bolden; 2) rul på dit ben med tæerne, kast bolden lodret opad og fang den. Gør disse og andre øvelser for hvert ben.

Trin 4

Gå videre til sværere finter. Klem kuglen mellem dine ben inden for dine fødder, spring så og i luften, slapp af klemmen, kast bolden op, drej derefter hurtigt 180 grader og fang bolden med dine hænder. Et andet trick fra kategorien lidt sværere er følgende: Klem kuglen mellem hælen på din højre fod og anklen på din venstre side, rul derefter bolden med din venstre fod på hælen på din højre og smid bolden op med det, fang det.

Trin 5

Lær at drible. For at gøre dette skal du placere specielle kegler på træningspladsen, som du nemt kan finde i en sportsbutik, og cirkel dem ved hjælp af flere og flere forskellige handlinger, såsom at dreje rundt om bolden, sparke rundt om det, kaste bolden med tæerne keglen og så videre. Eksperiment og praksis.

Trin 6

Se en række videoer af fodboldfint og få inspiration fra fodboldkampe.

Populær af emne.