Sådan Får Du Muskelmasse På Kort Tid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Muskelmasse På Kort Tid
Sådan Får Du Muskelmasse På Kort Tid

Video: Sådan Får Du Muskelmasse På Kort Tid

Video: Sådan Får Du Muskelmasse På Kort Tid
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Vi spiller sport til forskellige formål. Nogen går i gymnastiksalen for at tabe sig, nogen for at give den nødvendige cardiobelastning, og nogen arbejder professionelt på deres krop. Afhængigt af dette vælger vi en træningsmetode. For at få muskelmasse på kort tid har du brug for en særlig tilgang til metoden til motion og ernæring.

Sådan får du muskelmasse på kort tid
Sådan får du muskelmasse på kort tid

Er det nødvendigt

abonnement på gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du organisere din træningsplan. Hver dag skal du være dedikeret til øvelser for en muskelgruppe, maksimalt to, og den anden skal være involveret i den første del af træningen. Følgende ledbånd giver mening: bryst-triceps, ryg-skuldre og ben-abs. Træn dine biceps og underarme på en separat dag.

Trin 2

Følg minimumssættene, og opnå fuldstændig muskelsvigt i det sidste sæt. Beregn din vægt i trin, antallet af gentagelser skal falde. En pyramide med følgende antal gentagelser betragtes som ideel: tolv-ti-otte-otte-seks-seks-fire, hvor antallet er antallet af gentagelser, vægten går fra minimum til maksimum.

Trin 3

Spis så tæt som muligt, stærkt lænet på protein og kulhydrater. Brug specielle protein shakes, der giver dig massevækst på grund af den høje koncentration af byggeprotein. Brug af stimulanser som guarana og koffein er tilladt, hvis du ikke har kontraindikationer, men det er bedre at undvære dem.

Anbefalede: