Sådan Pumpes Op På Kort Tid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Op På Kort Tid
Sådan Pumpes Op På Kort Tid

Video: Sådan Pumpes Op På Kort Tid

Video: Sådan Pumpes Op På Kort Tid
Video: Ремонт пылесосов. Puzzi 100. Ремонт помпы, (насоса), EKS 17- TP/ B, part 1. 2024, April
Anonim

Næsten enhver ung mand drømmer om en smuk modig figur med "jern" muskler, men det er ikke så let at realisere denne drøm, især på kort tid. Denne artikel indeholder trinvise instruktioner om, hvordan man opnår resultater på kortest mulig tid.

Sådan pumpes op på kort tid
Sådan pumpes op på kort tid

Er det nødvendigt

Ledig plads til motion

Instruktioner

Trin 1

Pump op abs - sådan en eftertragtet seks terninger. Dette kræver ikke diæter eller annoncerede simulatorer eller piller til muskelvækst eller tusindvis af push-ups - det er nok at være mere opmærksom på mavemusklerne under træning, da de er de svageste og helst ikke i slutningen, men i begyndelsen af træningen.

Trin 2

Vær opmærksom på træningsfrekvensen (mindst 2 gange om ugen). For muskuløs og stram mavemuskler skal du lave høje belastninger ved lave frekvenser. For at opretholde pressens tilstand skal du sørge for at træne med medium belastning og medium frekvens.

Trin 3

Opdel din mave træning i to træningsprogrammer for de bedste resultater. Løft din torso for at pumpe den øverste del af pressen, benene ud - for den nederste skal du udføre torso-drejninger for at pumpe skrå muskler, og for dem skal du bøje torso til siden.

Trin 4

Brug forskellige typer øvelser i din træning. Prøv at holde intervallet mellem forskellige typer øvelser ikke mere end to dage. Brug ikke kun den sædvanlige liggende torso og benløft, men også i hængende stilling.

Trin 5

Tilsæt cykelknas (kropsvridning) til hængende benløft. Den unormale position af mavemusklerne vil tvinge dem til at udvikle sig mere aktivt - og resultatet vil blive sikret. Gør belastningen så stærk, at muskeltræthed konstant mærkes efter træning.

Trin 6

Vær opmærksom på din genetiske baggrund: Hvis alle i din familie var dårlige uden veludviklede muskler, skal du muligvis spise en ekstra diæt for at opnå de ønskede resultater.

Trin 7

Fjern overskydende fedtaflejringer fra abdominalområdet, husk at det er under dem, at mavemusklerne er skjult. Hvis du forstår, at du har overskydende fedtophobning, skal du straks tage en diæt, ellers hjælper ingen mængde styrkeøvelser og crunches dig.

Anbefalede: