Sådan Pumpes Dine Arme Op På Kort Tid

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Dine Arme Op På Kort Tid
Sådan Pumpes Dine Arme Op På Kort Tid

Video: Sådan Pumpes Dine Arme Op På Kort Tid

Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2022, December
Anonim

Stærke hænder har altid været og forbliver et symbol på styrke. Bed enhver mand om at vise musklerne, så viser han dig nøjagtigt biceps. Enhver nybegynder, der er kommet i gymnastiksalen, stiller spørgsmålet: "Hvor kan du pumpe dine arme op her?" Det er bedst at systematisk kombinere armtræning med bryst- og rygtræning. Men hvis du har brug for resultatet hurtigt, bliver du nødt til at arbejde intensivt og med meget vægt.

Sådan pumpes dine arme op på kort tid
Sådan pumpes dine arme op på kort tid

Er det nødvendigt

  • - håndvægte
  • - gymnastikbænk
  • - protein diæt.

Instruktioner

Trin 1

Accelereret muskelopbygning kræver maksimal anstrengelse. Så glem ikke led og ledbånd. Sørg for at starte din træning med en opvarmning. Udfør flere rotationer med dine hænder ved albuerne, drej dine hænder med uret og mod uret, lav et par skarpe gynger.

Trin 2

Arbejd med tunge vægte, hvis du vil have dine muskler til at vokse hurtigt. Muskelvækst er kroppens adaptive respons på øget stress. Når man arbejder med vægt, får muskelfibre mikrotrauma, og kroppen helbreder dem ved at bygge nye celler ovenpå.

Trin 3

Biceps-krøllen er en meget effektiv øvelse. Det udføres normalt med en vægtstang. Men at arbejde med håndvægte giver et friere bevægelsesområde, derudover giver det dig mulighed for at udføre forskellige drejninger på underarmene under løft.

Trin 4

Stå lige med fødderne skulderbredde fra hinanden. Tag tunge håndvægte op. Hænderne ned frit, håndfladerne udad. Bøj knæene let og fix din nedre ryg. Løft langsomt håndvægtene mod dine skuldre, bøj ​​albuerne. Skift ikke kropsposition og hold dine skuldre stille. Vend tilbage til startposition og gentag.

Trin 5

Tag en håndvægt i hånden. Stå sidelæns til en sikker støtte og tag fat i den med din frie hånd. Arbejdshånden presses mod låret, tommelfingeren ser fremad. I en bred bue skal du løfte projektilet til skulderen og stramme musklerne med kraft. Vend glat tilbage til startpositionen. Udfør det krævede antal gentagelser, skift hånd.

Trin 6

Omvendte push-ups er meget nyttige til at øge triceps. Sid på kanten af ​​en gymnastikbænk. Stræk dine lige ben foran dig og hvil dine hæle fast på gulvet. Tag fat i kanten af ​​bænken med dine hænder, og flyt bækkenet lidt fremad, så det er i luften. Sænk langsomt kroppen ned, bøj ​​dine arme ved albuerne. Kom glat tilbage.

Trin 7

For at øge belastningen på triceps under denne øvelse, prøv at placere dine fødder på en anden gymnastikbænk, der er sat parallelt. Sænk kroppen mellem støtterne.

Trin 8

Tag håndvægte i begge hænder. Lig på en gymnastikbænk, bøj ​​dine ben på knæene, spred dem fra hinanden og hvil fast på gulvet. Løft håndvægtene over dig med håndfladerne indad. Uden at sprede albuerne til siderne skal du sænke håndvægtene ned til siderne på dit hoved og bøje dine arme. Gå tilbage til startposition og gentag.

Trin 9

Husk, at du har brug for meget protein for at vokse og opbygge dine armmuskler. Du kan spise vægtforøgere, proteinstænger eller bare spise mere protein mad.

Populær af emne.