Hvordan Man Lærer Muay Thai

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer Muay Thai
Hvordan Man Lærer Muay Thai

Video: Hvordan Man Lærer Muay Thai

Video: Hvordan Man Lærer Muay Thai
Video: Muay Thai Training 101: Full Beginner's Class 2024, Kan
Anonim

Thai boksning (Muay Thai) er blevet udbredt i Rusland. Dette er den nationale kampsport i Thailand. I denne enkeltkamp kan du slå ikke kun med dine næver, skinneben og fødder, men også med dine knæ og albuer. Muay Thai kaldes undertiden "kampen om de otte lemmer". Som enhver anden sport har Muay Thai sin egen æreskode. Regelsættet inkluderer sådanne begreber som respekt for modstanderen, fornærmelser og ydmygelse er forbudt. Der er mange flere interessante fakta om thailandske kampsport. Hovedtræk ved bokseteknik er fastgørelsen af hele kroppen til ethvert slag, det være sig et knæ eller en knytnæve.

Hvordan man lærer muay thai
Hvordan man lærer muay thai

Instruktioner

Trin 1

Muay Thai er en af de mest brutale kampsport. Det kaldes ofte "et våben, der altid er med dig." Hans nærkampsteknik er meget enkel og meget effektiv. Hovedprincippet for Muay Thai er, at "albuen slår knytnæven, og knæet slår benet." Derfor er det kendetegnende at knuse slag med disse dele af kroppen. Thailandske boksere er kendt for deres evne til at levere flere slag og spark til modstanderen. Takket være ideen om at vinde på alle måder er thailandsk boksning fantastisk til selvforsvar.

Trin 2

Uddannelsesprocessen for boksning er meget forskelligartet. Disse er øvelser til forbedring af fysiske kvaliteter og signaturteknikker, øvelser til at øge angrebshastigheden og øve forskellige teknikker. Et vigtigt punkt er, som i enhver kampsport, vejrtrækningskontrol. I Muay Thai lægges der vægt på god udånding, ikke indånding. Og prøv at strejke, mens du indånder! Intet vil komme ud af det. Korrekt vejrtrækning er nøglen til ikke kun vellykket kampsport, men også fremragende sundhed. Husk, hold ikke vejret, mens du udfører teknikken. Et godt råben hjælper dig med at kontrollere dig selv og fortælle dig, at du trækker vejret godt. Taktik og teknikker, især clinch (prumba), Muay Thai er meget forskellige fra traditionel boksning. Dens formål er ikke forsvar, men et forsøg på at afbalancere modstanderen.

Trin 3

En albue strejke betragtes uforligneligt som en af de farligste. Muay Thai lægger særlig vægt på denne teknik. Et spark, der er ramt i tide, kan afslutte kampen i enhver runde.

Trin 4

I Muay Thai er modstandere meget respektfulde over for hinanden både inden for og uden for ringen. Men i stedet for fornærmelser bruges andre tricks i kampen. De såkaldte "beskidte" teknikker, der ikke er forbudt af reglerne. Blandt dem et spark med foden i ansigtet eller på hovedet. Et sådant slag betragtes som spyt og kan ikke kun føre til en knockout, men også påføre en stærk fornærmelse. Selvfølgelig er det meget vanskeligt at lære thailandsk boksning (og anden kampsport) derhjemme eller alene. Denne type boksning er blevet næsten den mest populære i de seneste årtier, mange klubber er blevet åbnet. Og husk, for at lære at kæmpe, er du nødt til at kæmpe. Og den sikreste måde er at studere i ringen og under opsyn af en træner.

Anbefalede: