Hvordan Man Vælger Muay Thai Shorts

Hvordan Man Vælger Muay Thai Shorts
Hvordan Man Vælger Muay Thai Shorts

Video: Hvordan Man Vælger Muay Thai Shorts

Video: Types of Training Attires 2022, December
Anonim

Udstyr til en atlet er det sværeste og samtidig vigtige punkt, fordi disse elementer viser dine evner og evner. Især er der nogle regler vedrørende dress code i turneringer og konkurrencer, så vær meget opmærksom på valget af et sådant element som Muay Thai underbukser.

Hvordan man vælger muay thai shorts
Hvordan man vælger muay thai shorts

Den første ting, du skal være opmærksom på, er det stof, hvor trusser sys. Det er meget holdbart og kan modstå selv kraftige blik slag fra en modstander, samt modstå et fald og glide hen over ringen. Dette sikres ved en tredobbelt tråd, hvorfra materialet til syning er vævet, samt ved et specielt skåret system, så du bør ikke selv deltage i denne proces, køb kun mærkevaremodeller.

Billede
Billede

Det andet, ikke mindre vigtige punkt er trussens design. De skal være lyse og matche det overordnede look af tøjet, det vil sige alt skal være i farve, mønster og mønstre. En indskrift er ofte afbildet foran, som symboliserer atletens kaldenavn, hans navn eller navnet på den klub, hvor krigeren er engageret. På samme tid kan indskriften ledsages af et billede af et dyr, der symboliserer dine evner. Disse parametre kræves ved optagelse til en turnering eller konkurrence. Hvis atleten ikke overholder dress code, så tillader arrangørerne ham muligvis ikke at komme ind i ringen. Når alt kommer til alt, skal thailandsk boksning ud over selve kampen præsentere et bestemt show for seeren, ellers vil det være ret vanskeligt at hæve ratings.

Når du kombinerer udstyr til et generelt look, skal du overveje elementer som en mongkon, som er et hovedbånd eller en prajet (et armbånd), der er bundet på et niveau lidt over bicep og symboliserer atletens styrke. Oftest er de vævet af træneren eller af atleterne selv. Så muay-trusser skal være i samme nøgle som disse elementer. Resten af ​​udstyret kan matche underbuksens hovedfarve, men supplerer ikke desto mindre atletens overordnede udseende.

Billede
Billede

Populær af emne.