Hamilton: "Den Nye Mercedes-bil Er Forskellig Fra Sidste år"

Hamilton: "Den Nye Mercedes-bil Er Forskellig Fra Sidste år"
Hamilton: "Den Nye Mercedes-bil Er Forskellig Fra Sidste år"

Video: Hamilton: "Den Nye Mercedes-bil Er Forskellig Fra Sidste år"

Video: Hamilton:
Video: FARVEL – Den SIDSTE diesel i C-Klassen – Mercedes C-Klasse stationcar (2021) 2024, Kan
Anonim

Lewis Hamilton sagde, at den nye Mercedes W10 efter den første dag af test før sæsonen i Barcelona føles som "noget andet" end 2018-bilen.

Hamilton: "Den nye Mercedes-bil er forskellig fra sidste år"
Hamilton: "Den nye Mercedes-bil er forskellig fra sidste år"

Valtteri Bottas afsluttede 69 omgange i løbet af den første halvdel af den første dag i testsæsonen i Barcelona, Spanien, efter at den nye Silver Arrows-bil kørte de første kilometer ved Silverstone i sidste uge, og Hamilton, der kom bag rattet i den nye bil efter frokost, færdig Circle 81.

Paret af førere sluttede dagen i henhold til den endelige protokol i den ottende og niende position blandt de elleve ryttere, der gik på banen den dag.

"Det er godt at være i bilen igen, og det er dejligt, når bilen kører så glat," sagde fem gange verdensmester Hamilton. - Bilen er lidt anderledes end den, jeg pilotede sidste år, og jeg og holdet ønsker så hurtigt som muligt og forsøger at forstå dens balance og egenskaber for effektivt at bruge den på banen.

Det var en meget positiv første dag, vi gennemførte vores løbeplan 100%, og vi modtog en masse materialer til at studere og finde ud af så meget som muligt om vores nye bil."

”Da denne bil er helt ny, var vi heldige at finde måder at forbedre dens balance og opførsel næsten med det samme,” sagde Bottas. "Og vi vil fortsætte med at arbejde hårdt på det i de kommende testdage."

CTO James Ellison bekræftede, at holdet tog beslutningen om ikke at løbe i et rush og tog en afslappet tilgang på deres første fulde dag med den nye bil.

”Vi fik meget fra den første dag i løbet,” sagde han.”Vi ser på, hvordan de nyeste dæk fra 2019 klarer sig, samt hvordan bilen reagerer på ændringer i indstillingerne. I dag satte vi ikke et mål om at vise det maksimale tempo, men vi er meget tilfredse med håndteringen af den nye bil og dens opførsel på banen."

Teamchef Toto Wolff bemærkede, at Mercedes ikke vil blive distraheret og være opmærksom på de resultater, der er indstillet af deres vigtigste konkurrenter Sebastian Vettel og Ferrari på den første testdag.

”Du skal være disciplineret,” sagde han. - Vi er alle interesserede i at se omgangstiderne, og vi vil naturligvis altid være hurtige og føre protokollen i hver session, men det er de første tests, og de er ikke beregnet til det. Det er nødvendigt at udarbejde det komplette program med alle dele og se og analysere alle data fra sensorer, kameraer og telemetri.

Vi ved stadig ikke overhovedet, hvad deltagernes position i pelotonet vil være i starten af sæsonen i Melbourne, vi ser ikke noget formål at stræbe efter at føre protokollen, selvom Ferrari og dens chauffører ser ekstremt stærke ud i dag."

Anbefalede: