Hvordan Vil Den Nye Form For "Zenith" Se Ud?

Hvordan Vil Den Nye Form For "Zenith" Se Ud?
Hvordan Vil Den Nye Form For "Zenith" Se Ud?

Video: Hvordan Vil Den Nye Form For "Zenith" Se Ud?

Video: Hvordan Vil Den Nye Form For
Video: ZENIT CLUB SELECTION | PES 20 MOBILE | Избранные игроки 2024, Kan
Anonim

Som et resultat af overgangen til sommer-forårssystemet begynder det nye russiske fodboldmesterskab i 2012 i slutningen af juli. Klubberne forbereder sig åbent grundigt - de hæver spillernes fysiske tilstand til det rette niveau, forny deres liste og glemmer ikke deres udseende. Lidt tidligere offentliggjorde journalisterne et nyt billede af hovedtræner for St. Petersburg Zenit, og for nylig har spillerne også demonstreret nye sæt spilkits.

Hvordan vil den nye form for "Zenith" se ud?
Hvordan vil den nye form for "Zenith" se ud?

Siden fodboldkampe blev sendt i fjernsyn, er reglerne blevet truffet for at kræve hold i kontrasterende farver. Derfor forbereder hver klub sæt med to farver til den nye sæson - mørk og lys. Skt. Petersborg-holdet har et af disse sæt, traditionelt for Zenit, i en azurblå nuance - skjorten, shortsen og leggings er malet i den. Trøjen har en stiliseret pil i mørkere blå, der peger mod venstre skulder. På samme sted - nær hjertet - forblev klubbens våbenskjold, og på den sømme side af trøjen, usynlig for tilskuere, placeres indskriften”Vores navn er Zenith” på samme sted. Til højre er logoet fra producenten af formularen - Nike. Under klubbens emblem og producentens logo er navnet på sponsoren - Gazprom.

Dette sæt kaldes traditionelt "hjem" - ifølge reglerne har værterne prioritet til at vælge farven på deres uniformer, og gæsterne er forpligtet til at tilpasse sig dem ved at gå ud på marken i et kontrastfarvesæt. "Gæstesættet" i Zenith-formen har samme design, men i stedet for det azurblå er det malet i hvidt.

Præsentationen af den opdaterede fodboldammunition til den russiske mester fandt sted den 10. juli, og Roman Shirokov, Igor Denisov, Viktor Faizulin, Nicholas Lomberts og Vyacheslav Malafeev fungerede som modeller. Målmanden dukkede op foran kameraerne i alle gråtoner - målmanden er ikke underlagt "ven / fjende" farvemarkeringsreglen.

Igor Denisov, den mest nyttige spiller i det sidste mesterskab, fortalte journalister, at det er mere bekvemt for ham at spille i de nye, længere shorts. Nu skal fansen tilsyneladende forvente et endnu mere produktivt spil fra ham. Repræsentanten for Nike, som Zenit har samarbejdet med i de sidste to år, sagde, at virksomheden bruger ressourcebesparende teknologier i produktionen - 13 genbrugte plastflasker bruges til hvert sæt fodbolduniformer. Men dette gør ikke kvaliteten dårligere - den nye form er næsten en fjerdedel lettere og 20% stærkere end sidste år.

Anbefalede: