SKA er en russisk hockeyklub fra Skt. Petersborg. Grundlagt i 1946. Lokomotiv er en russisk hockeyklub fra Yaroslavl. Grundlagt i 1959. I marts mødes de to klubber på isen i slutspillet til Gagarin Cup.

SKA - Lokomotiv

Den 13., 15., 17., 19. marts finder kampe mellem SKA og Lokomotiv hockeyhold sted.

SKA. Gennemgang af tidligere spil

SKA spillede den første fase af slutspillet med Spartak usikkert. 6 kampe blev spillet mellem holdene for at bestemme vinderen. Her er resultaterne af SKA - Spartak-kampen (0: 2; 2: 3; 5: 2; 3: 2; 2: 1; 2: 1). SKA havde problemer i 2 spil, og Alexander Kozhevnikov antog, at Yaroslavsky Lokomotiv ville være favoritten på møderne, fordi SKA havde kaos i spillet, og der ikke var noget hold spillet.

I begyndelsen af møderne med Spartak satsede observatørerne på, at SKA ville nedbryde de røde og hvide i 4 spil og ikke ville bemærke det, men alt gik galt og måtte spille 6 kampe for at finde lederen. Derfor skal spillet med Spartak være til gavn for SKA, de skal drage konklusioner og mobilisere, fordi det er bedre at gå igennem den første fase med problemer og lære en lektion for at nærme sig serien af spil med Lokomotiv mere ansvarligt.

Det første spil fandt sted den 26. februar denne gang med en score på 0: 2 "Spartak" blev førende. Begge mål blev scoret i den første tredjedel af spillet, af R. Ganzl og M. Karsums.

Det andet spil fandt sted den 28. februar. Først tog SKA initiativet med 2 mål i anden tredjedel af spillet. Forfatterne af puckerne R. Rukavishnikov og A. Barabanov. Men alt ændrede sig i den tredje periode, Spartak lavede tre mål og blev leder af mødet, de blev scoret af D. Kalinin, I. Talaluev, M. Karsums. Den tredje fløj på fem sekunder inden slutningen. Dette spil blev det mest spændende, der var en interessant reaktion fra bænken, det ser ud til, at de overhovedet ikke forstod, hvad der skete der. Den tidligere træner, O. Znarka, ville have hævet tempoet, begyndt at ændre på spillerne og forsøgt at gribe initiativet eller i det mindste gøre resultatet af mødet uafgjort. Men Vorobyov kan forstås, før han trænede Metallurg i en mindre rotation, og det var lidt lettere at styre. Og i SKA lægger de især pres på trænerne, V. Bykov, A. Nazarov kunne ikke blive i klubben i lang tid, og O. Znarok, der oprettede holdet, blev en træt mand.

Det tredje spil var et vendepunkt. Det fandt sted den 2. marts. "Spartak" scorer 2 mål, forfatterne A. Fedorov og A. Zlobin. SKA laver 5 pucker, forfattere N. Gusev, V. Gavrikov, J. Koskiranta.

Det fjerde spil fandt sted den 4. marts. I ordinær tid blev der scoret 2 mål for hvert hold, så der var overtid, og SKA scorede pucken, resultatet er 3: 2.

Det femte spil (6.03) sluttede 2: 1 til fordel for SKA.

Det sjette spil (8.03) var det sidste møde med de "rødhvide" 2: 1 i "SKA".

Billede
Billede

"Lokomotiv". Gennemgang af tidligere spil

Den første etape spillede Lokomotiv mod Sochi. Sochi i KHL fem sæsoner og mødtes 18 gange med jernbanen, 12 spil forblev hos Lokomotiv, og derfor blev de oprindeligt betragtet som favoritter af mødet. Resultatet af 6 spil (4: 3; 3: 0; 2: 3; 1: 3; 3: 0; 5: 2).

Det første spil fandt sted den 25. februar, i starten var der ingen farlige øjeblikke, holdene kiggede tæt på hinanden. Den første pucke kom ind i målet i det ottende minut fra "Sochi" angriberen K. Kapustin, det andet mål var igen fra Yokipakka, "Lokomotiv" i de første tyve minutter var i stand til at konvertere kun 1 mål, forfatteren S. Kronwall. Mødet var anspændt, og i hovedtiden var stillingen 3: 3. Alt blev bestemt ved overarbejde, det afgørende mål blev designet af N. Kovalenko.

Det andet spil fandt sted den 27. februar med kun et mål. 3: 0 til fordel for Lokomotiv. Forfattere: S. Kronvall, R. Rafikov, D. Apalkov.

Det tredje spil fandt sted den 1. marts. Der var allerede et vendepunkt her, fordi Lokomotiv var væk og tabte 3: 2, i hovedtiden var stillingen 2: 2, den afgørende pucke blev trukket af Sochi-angriberen Andrei Altybarmakyan.

Det fjerde spil (3. marts) blev igen spillet i det sydlige Rusland og igen mislykket for Lokomotiv. Det var et nøglespil, hvis Lokomotiv vinder, så går serien helt til Kvartalnov. Men initiativet blev opfanget af Sergei Zubov. Resultatet af mødet er 1: 3. Fra de første minutter af mødet angreb "Sochi" godt og konverterede 1 mål i den første periode. I den anden periode er resultatet 1: 2. I den tredje dvadtsatiminutke havde Lokomotiv en mulighed for at udjævne scoren, da B. Kozun skød, men ramte den frigjorte målmand fra Sochi.

Det femte spil (5. marts) har allerede fundet sted hjemme, og klubben har hjulpet. Den endelige score er 3: 0, forfatterne af puckerne var: Kozun, Kayumov, Apalkov.

Det sjette spil (7. marts) blev spillet i Sochi, i den forrige runde vandt Lokomotiv en tør sejr. Nu er der kun et møde tilbage før sejren, og det finder sted, resultatet er stort og sejrende - 5: 2. I Sochi blev mål scoret af Rosen og Bakosh på Lokomotiv: Misul, Kraskovsky (2 mål), Apalkov, Nakladal.

Lokomotiv viste et godt resultat, men de mister nu den bedste spiller i første runde af slutspillet. Kaptajn Staffan Cronvall med en skade i benet blev elimineret inden sæsonens afslutning. Kronwall formåede at score 3 mål mod HC Sochi og lave 3 assists. Under det 6. møde blev han uden succes ramt af en pucke, og nu, selvom Lokomotiv passerer før finalen, har kaptajnen ikke tid til at komme sig, vil A. Yelesin spille på sin plads i kampen mod SKA.

Billede
Billede

Baseret på de første møder er det klart, at modstanderne har omtrent lige store kræfter. SKA har en slap line-up, Lokomotiv har en pensioneret kaptajn, begge hold spillede seks kampe mod de tidligere hold. Sidste gang Lokomotiv slog SKA i slutspillet var i 2014 og er klar til at vinde igen, og nu har den enhver chance.

De to første spil spilles, her er resultaterne:

Det første spil. Den 13. marts kl. 19:30 fandt den første kamp i konferencens semifinaler sted i Skt. Petersborg. SKA trådte uændret ind på isen, for Lokomotiv A. Yelesin og E. Korotkov overtog S. Kronvall og V. Kartayev. I den første dvadtsatiminutke var der ingen farlige øjeblikke, kun ejerne ejede pucken lidt mere. I den anden periode begyndte SKA allerede at angribe, men resultatet blev aldrig åbnet. Den tredje del af spillet foregik i samme ånd, og ingen havde en klar fordel, de angreb hovedsageligt på afstand. I den tredje periode på et tidspunkt forbliver Lokomotiv i mindretal, og i 47 minutter scorede David Rundblad pucken.

Det andet spil fandt sted den 15. marts på samme tid samme sted. For “Yaroslavl” bestod det negative øjeblik ikke så meget i nederlag som i det faktum, at de ikke var i stand til at kaste “jernbanearbejderne” i mål. Og det er sandsynligvis derfor i det andet møde Lokomotiv indkasserer 6 mål, men stadig scorer 1 værdsat mål. Først scorede SKA, Maltsev scorede det, lidt senere scorede Kayumov og scoren blev udlignet. På dette fulgte flere og flere mål fra Lokomotiv ikke, SKA handlede yderligere, forfatterne af følgende mål var: Gusev, Byvaltsev, Koskiranta, Datsyuk, Tikhonov. Resultatet af mødet er 6: 1.

De har måske tabt i spillet, men ikke i en kamp. I slutningen kolliderede Alexander Yelesin og Nail Yakupov ved siden af, Jelesin slog et par gange med knytnæven, hvorefter de blev frigjort af dommerne. Der er yderligere to møder foran os den 17. marts, 19, og disse to møder finder sted allerede hjemme med Yaroslavl, så måske vil de oprindelige mure hjælpe Yaroslavl i disse to spil?