Hvem Vil Zenit Lege Med?

Indholdsfortegnelse:

Hvem Vil Zenit Lege Med?
Hvem Vil Zenit Lege Med?
Video: Hvem Vil Zenit Lege Med?
Video: Z Cam | #4 Artem Volvich 2023, Februar
Anonim

“Zenith” fra Skt. Petersborg kom godt i gang i det nuværende mesterskab i Rusland, efter at have formået at slå “Arsenal” fra Tula. Der er mange kampe forude, hvor du bliver nødt til at bevise dine krav til mesterskabet.

Emblem
Emblem

Instruktioner

Trin 1

Zenit fra Skt. Petersborg sluttede sidste sæson på andenpladsen og tabte mesterskabet til CSKA. I år har holdet til formål at hævne sig ved at invitere en ung specialist fra Portugal Villas-Boas. På trods af at klubben blev efterladt af Shirokov, Bystrov, Bukharov, Zyryanov og en række andre spillere, er han ganske i stand til at svinge trofæet.

Trin 2

I begyndelsen af ​​august startede det næste russiske Premier League-mesterskab. Zenit formåede at tage tre point i vækstmasten mod Arsenal fra Tula. Dette er ikke den mest seriøse modstander at kæmpe med. I alt har hvert af holdene tredive kampe foran sig, og de bliver nødt til at møde hver af dem to gange - hjemme og ude.

Trin 3

Der er grundlæggende rivaler til St. Petersburg-holdet. En anden gruppe består af klubber, der kan tilbyde seriøs modstand. I den tredje gruppe kan placeres hold, som sandsynligvis ikke tager point væk fra en fremtrædende modstander med et solidt budget.

Trin 4

De vigtigste rivaler er først og fremmest Moskva "Spartak". Selv fans af begge klubber er i krig med hinanden. I hver kamp er der et stort engagement fra spillerne, ønsket om at vinde for enhver pris. Desuden er den tidligere Zenit-spiller Shirokov nu en del af det rød-hvide hold. Dette vil gøre kampe mellem modstandere mere følelsesladede.

Trin 5

Også med en speciel holdning vil Zenit-spillere komme ind på banen mod CSKA, Lokomotiv, Dynamo. Disse er de vigtigste konkurrenter i kampen om præmier.

Trin 6

Klubberne, der kan tilbyde værdig modstand, inkluderer: Krasnodar, Kuban, Rostov, Rubin, Amkar, Terek. Krasnodar ser specielt seriøst ud, efter at have formået at samle en kampklar gruppe. Brasilianerne skinner i det, og målet forsvares af den tidligere Spartak-spiller Andrei Dikan. Med en sådan målmand kan du håbe på målets ukrænkelighed i hver eneste kamp.

Trin 7

Åbenlyse outsidere kom ind i den tredje gruppe af hold: Arsenal, Ufa, Torpedo, Mordovia, Ural. Selv Arsenal, der kun er bemandet med russiske spillere, kan dog gøre fans fra Skt. Petersborg nervøse i returkampen. Holdet fra Saransk er godt bemandet. Jeg vil også gerne dvæle ved "Torpedo". Klubben vendte tilbage til elitedivisionen et par år senere, da den næsten blev opløst på grund af uoverensstemmelser mellem ledelsen og den potentielle nye ejer. Det er meget muligt, at "Torpedo" om et par år vil kæmpe for en plads i mesterskabet, hvilket giver ret til at spille i europæiske konkurrencer.

Populær af emne.