Sådan Kommer Du Til Den Olympiske Reserveskole

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kommer Du Til Den Olympiske Reserveskole
Sådan Kommer Du Til Den Olympiske Reserveskole
Anonim

Er dit barn alvorligt lidenskabelig for sport og drømmer om at blive en professionel atlet? I dette tilfælde er det fornuftigt at sende ham til skolen i den olympiske reserve. Du skal være klar selv og forklare dit barn, at næsten al hans fritid vil blive brugt til træning, hvilket er ret vanskeligt. Dette er et stort arbejde fra den tidlige barndom, der ikke giver plads til mange børns glæder.

Sådan kommer du til den olympiske reserveskole
Sådan kommer du til den olympiske reserveskole

Instruktioner

Trin 1

I princippet er den professionelle sportsfremtid ikke det eneste motiv for at komme ind i skolen i den olympiske reserve, for nogle er kun en seriøs hobby for denne eller den anden sport nok. Du kan starte med en sportsskole med de yngste grupper. Træneren, hvis barnets evner og specielle succeser i den valgte sport bemærkes, vil han bestemt anbefale at fortsætte sine studier på skolen i den olympiske reserve.

Trin 2

Det er nødvendigt at nøgternt vurdere barnets sportslige succes for ikke at spilde tid. At studere i olympiske reserve sportsskoler fokuserer mere på træning end på uddannelse, og hvis sport ikke bliver mere end en seriøs hobby, kan det være værd at opgive den olympiske reserveskole og sende barnet til en almindelig sportsskole, hvor træning er sekundær.

Trin 3

For at komme ind i skolen i den olympiske reserve har et barn brug for god fysisk kondition, henholdsvis børn begynder at forberede sig selv inden optagelse. Adgangsalderen er strengt begrænset - de nedre og øvre tærskler bestemmes, det er næsten umuligt at tilmelde sig i en alder ud over grænserne.

Datoerne for optagelse og accept af dokumenter bestemmes nøje af udvælgelseskomitéerne, pakken med nødvendige dokumenter er lidt anderledes end pakken til en almen uddannelsesskole. Et certifikat for den fremtidige studerendes sundhed er obligatorisk. Til selve indgangsprøverne har du brug for en sportsuniform.

Trin 4

Der skal lægges særlig vægt på barnets moralske forberedelse. Forklar ham, hvordan hans liv vil blive arrangeret, efter at han kom ind i den olympiske reserveskole. Skjul ikke for ham, at han vil bruge al sin fritid på træning. Lad ham vide, at han bliver nødt til at arbejde hårdt, men med den rigtige indsats kan han få succes.

Trin 5

Hvis den lille ansøger er enig, skal du begynde at forberede dig på forhånd: organiser et træningsregime og sportsernæring. Før optagelsen skal du sørge for, at han sover godt inden optagelsesprøverne og ikke bekymrer sig, da kroppen i en stressende situation blokerer menneskelige ressourcer. Barnet kan simpelthen være forvirret og ikke endda vise halvdelen af, hvad det er i stand til.

Anbefalede: