Fra Træning Til "base"

Fra Træning Til "base"
Fra Træning Til "base"

Video: Fra Træning Til "base"

Video: Fra Træning Til
Video: Efter Træning - protein, magnesium og base 2024, Kan
Anonim

"Lav en base!" - kan ofte høres i næsten ethvert fitnesscenter. Men med populariseringen af fitness i hjemmet er det meget ofte blevet muligt at møde trænere, der hævder, at hvis du er nybegynder inden for jernsport, bliver du for første gang nødt til at glemme barbell med håndvægte. I dag er opfattelsen populær, at begyndere skal begynde at træne i simulatorer.

Fra træning til "base"
Fra træning til "base"

Ifølge udtalelser fra mange undervisere af fitnessklubber er det simulatorer, der er et middel, der giver dig mulighed for både at pumpe muskler op og redde ledbånd og led. En sådan opfattelse bør ikke kritiseres hårdt, for som bekendt blev de fleste atleter såret netop, når de arbejdede med sådant sportsudstyr som en vægtstang. Mange brok og fremspring skyldes den samme barbell squat, deadlift eller bøjet over række.

Ifølge sportslæger er træning til vægtstangen, som er en integreret del af bodybuilding, gennem træning på simulatorer en sikrere og mere bekvem måde.

Den største fordel ved at arbejde på simulatorer er en fast eksekveringsbane, der beskytter ledbånd og ledd mod skade. Derudover, når vi arbejder i simulatoren, tænder vi musklen isoleret, dvs. belastningen går ikke til andre muskler. Arbejde med frie vægte kræver en højere intensitet.

Derudover tilføjes en ny opgave her for nybegyndere - ikke kun at presse, trække eller sidde ned, men også hvordan man korrekt holder baren i den rigtige position, hvordan man overholder den korrekte teknik. På dette stadium giver mange simpelthen op, når de ikke kan forstå den samme korrekte squat- eller deadlift-teknik. Det er i sådanne øjeblikke, at der kræves den største koncentration, tålmodighed, følsomhed og opmærksomhed!

Baseret på alt det ovenstående kan vi konkludere, at inden du starter øvelser med en vægtstang, skal du "varme" din krop op, styrke muskelkorsetten, hvor simulatorer perfekt hjælper begyndere!

Anbefalede: