Hvad Er Forskellen Mellem Den Forberedende Gruppe Til Fysisk Træning Og Den Vigtigste

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Forskellen Mellem Den Forberedende Gruppe Til Fysisk Træning Og Den Vigtigste
Hvad Er Forskellen Mellem Den Forberedende Gruppe Til Fysisk Træning Og Den Vigtigste

Video: Hvad Er Forskellen Mellem Den Forberedende Gruppe Til Fysisk Træning Og Den Vigtigste

Video: Rigtige mænd træner i flok 2022, December
Anonim

Kroppsundervisningstimer i skolen er vigtige for den korrekte dannelse af barnet og for hans helbred. Imidlertid kan ikke alle børn klare de gennemsnitlige belastninger, der er designet til fysisk træning. Nogle af sundhedsmæssige årsager er tvunget til at deltage i forenklede fysiske træningstimer.

Hvad er forskellen mellem den forberedende gruppe til fysisk træning og den vigtigste
Hvad er forskellen mellem den forberedende gruppe til fysisk træning og den vigtigste

Hovedgruppen for fysisk træning

Dette er en gruppe beregnet til lektioner for børn nat. forberedelse, hvis de ikke har nogen afvigelser i sundhedstilstanden, og som på samme tid har en tilstrækkelig grad af fysisk kondition. I lektioner i fysisk træning er fyrene fra hovedgruppen engageret i hovedtyperne af aktiviteterne i læseplanen. De enkelte øvelser styres af karakterer og konkurrencer. Elever, der deltager i hovedgruppen af ​​fysisk træning, uden lægehjælp, accepteres i forskellige sportsafdelinger, der er organiseret på skolen og deltager i yderligere klasser til træning inden alle former for konkurrencer.

Forberedende gruppe til fysisk træning

Denne gruppe sørger for begrænsning af fysisk aktivitet. Det er beregnet til træning af børn med medfødte eller erhvervede helbredsproblemer. Lægen beslutter i hvilken gruppe - grundlæggende eller forberedende, hver enkelt studerende skal være engageret. Hvis det er nødvendigt at begrænse belastningen, skriver han et certifikat, der angiver barnets sygdom og anbefalinger til klasser i fysisk træning i skolen.

Elever, der deltager i kernegruppen for fysisk træning, opfordres til at deltage i sportsafdelinger og gå på sportsskoler.

I den forberedende gruppe er børn også engageret i utilstrækkeligt fysisk niveau. forberedelse. Efter at have tilegnet sig grundlæggende færdigheder overføres de til hovedgruppen for fysisk træning. I den forberedende gruppe såvel som i hovedgruppen finder kontrol og levering af de fastsatte standarder sted. Dog er nogle indrømmelser tilladt for gutterne. Skoler organiserer sektioner til yderligere klasser for studerende fra den forberedende gruppe. Dette gøres for at øge deres fysiske. forberedelse og gradvis træning af kroppen. Børn med alvorlige helbredsproblemer besøger specielle grupper på anbefaling af en læge.

Sundhedsgrupper

Sundhedspersonale identificerer fem hovedgrupper. Den første gruppe af sundhed inkluderer mennesker, der ikke har kroniske sygdomme og sjældent får forkølelse.

Den anden gruppe af sundhed inkluderer i princippet raske mennesker, der heller ikke har kroniske sygdomme. Men på samme tid er de ikke fysisk udviklede nok.

Børn, der deltager i den forberedende gruppe for fysisk træning, deltager ikke i sportskonkurrencer.

Mennesker, der lider af kroniske sygdomme, der ikke forårsager angst, hører til den tredje gruppe af sundhed.

Den fjerde og femte gruppe inkluderer mennesker med kroniske sygdomme. De har lav ydeevne og fysisk aktivitet og gennemgår særlig behandling.

Børn, der er tildelt den første sundhedsgruppe, tildeles hovedgruppen til fysisk træning, og børn med den anden sundhedsgruppe tildeles den forberedende gruppe.

Populær af emne.