Hvad Er Forskellen Mellem Sportsernæring Og Normal

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Forskellen Mellem Sportsernæring Og Normal
Hvad Er Forskellen Mellem Sportsernæring Og Normal

Video: Hvad Er Forskellen Mellem Sportsernæring Og Normal

Video: Sportsernæring før, under og efter træning 2022, November
Anonim

Det er umuligt at opnå seriøse resultater inden for sport uden ordentlig ernæring. En målrettet valgt diæt designet til høj fysisk aktivitet hjælper med at udføre opgaverne.

Hvad er forskellen mellem sportsernæring og normal
Hvad er forskellen mellem sportsernæring og normal

Instruktioner

Trin 1

En person, der er seriøst involveret i sport, bruger meget mere styrke og energi end en person, der ikke træner regelmæssigt. Derfor, hvis du er en atlet, skal du overveje det faktum, at snacking på flugt ikke kan genopbygge den energi, der bruges under aktiv træning.

Trin 2

For at få tilstrækkelig energiforsyning skal du tage ernæring alvorligt. Det skal være afbalanceret og indeholde en tilstrækkelig mængde vitaminer, mineraler, proteiner, fedtstoffer og kulhydrater samt andre stoffer, der er nødvendige for kroppen. Det er her, at specialiseret sportsnæring kommer til undsætning med det formål at øge udholdenhed, styrke, øge muskelvolumen, styrke sundhed, opnå optimal kropsvægt og normalisere stofskiftet. At være et produkt af moderne teknologi præsenteres sportsernæring i små, ikke-overbelastende dele af kroppen, der indeholder alle de stoffer, der er nødvendige for en træningsperson.

Trin 3

Husk, at hver sport kræver en anden sports ernæring diæt. Jo sværere sporten er, desto mere passende vil den specielle diæt være. For eksempel kræver atletik eller bodybuilding meget høje energiforbrug, genopretning af det muskulære apparat efter træning og yderligere vækst af muskelfibre. Det er næsten umuligt at opnå alt dette ved hjælp af almindelig ernæring, da der kræves en meget stor mængde mad, som kroppen simpelthen ikke kan absorbere.

Trin 4

Bemærk, at udover de sædvanlige 4-6 måltider om dagen har atletens krop brug for yderligere støtte i form af proteinskakninger, energitilskud, vitaminkomplekser. Før træning skal du modtage energi i form af komplekse kulhydrater og i genopretningsperioden vitaminer, mineraler og proteiner.

Trin 5

Der er mange forskellige retninger i sportsernæring. Der er specialiserede produkter til at få muskelmasse, til at slippe af med overskydende kropsfedt, til at styrke knoglevæv osv. Hver type ernæring kan bruges i en bestemt sport eller i kombination afhængigt af de belastninger, der modtages under træningen.

Trin 6

Husk, at der er et stort antal substandardprodukter på sportsnæringsmarkedet eller endda bare forfalskninger. Vælg derfor produkter fra kendte producenter - besparelser i dette tilfælde er uacceptable, da vi taler om din sundere.

Trin 7

Når du vælger en sportsernæring, skal du kontakte din træner. Han vil være i stand til at anbefale dig produkter af høj kvalitet. Hvis du træner alene, skal du fokusere på sportsernæring fremstillet i Tyskland eller USA - det er i disse lande, der produceres produkter af højeste kvalitet. Desværre kan russiske producenter i de fleste tilfælde endnu ikke konkurrere med udenlandske producenter.

Trin 8

Gør ikke sportsnæring hoved, det er en tilføjelse til din almindelige diæt. Men selv simpel mad i atletens diæt skal indeholde den maksimale mængde proteiner, der er nødvendige for at opbygge muskler, samt fedt, kulhydrater, vitaminer og mineraler.

Populær af emne.