Hvad Er Inkluderet I Sportsernæring

Hvad Er Inkluderet I Sportsernæring
Hvad Er Inkluderet I Sportsernæring

Video: Hvad Er Inkluderet I Sportsernæring

Video: Hvad Er Inkluderet I Sportsernæring
Video: Løbehjørnet: sportsernæring // SPORTMASTER - Vild med løb 2024, April
Anonim

Sportsernæring er en bestemt menu, der hjælper atleter med at opbygge muskelmasse. Med sin hjælp kan du under systemisk træning om to til tre måneder få op til ti kg muskler.

Hvad er inkluderet i sportsernæring
Hvad er inkluderet i sportsernæring

For alle dem, der for nylig er kommet i gymnastiksalen og er begyndt at træne, tilbyder professionelle undervisere cocktails, som er en slags ernæringserstatning. Der er endda en speciel menu for begyndere: du skal spise naturlig mad tre gange om dagen og drikke cocktails tre gange om dagen.

Sportsernæring inkluderer nødvendigvis fødevarer rig på kreatin (svinekød, oksekød, tun osv.) Dette kemiske element er i stand til at syntetisere protein, der er nødvendigt for muskelvækst. Derudover nedsætter det forekomsten af mælkesyrer i kroppen, hvilket øger kroppens udholdenhed markant.

Brug af dette stof skal overvåges af lægen i den sportsafdeling, hvor du træner. For at maksimere fordelene ved kreatin tages det i et to-faset regime. Til at begynde med tages kreatin i små doser i cirka syv dage, efter en lægeundersøgelse træffes en dom om, hvorvidt det er muligt at fortsætte med at tage det. Varigheden af denne fase er to til tre måneder, og gradvist bliver du nødt til at tage mindre og mindre kreatin. Derefter skal du tage en pause i to til tre uger for at kroppen kan hvile sig fra stoffet. Efter at have konsulteret din læge kan du tage kreatin igen.

Ud over kreatin inkluderer atlets kost nødvendigvis protein, som er 90% protein, hvilket har en positiv effekt på muskelvækst i kroppen. Det findes i store mængder i kød, æg, mælk, kartofler, korn og grøntsager. Men under træning bruges ofte en særlig valle bestående af protein og mælk.

Kun aminosyrer kan konkurrere med protein i hastigheden af proteindannelse i kroppen. De kan som regel kun tildeles en atlet af en træner. Du kan købe dem på ethvert apotek, hvor de sælges i kapselform.

Forskellige komplekser af vitaminer og mineraler betragtes også som sportsernæring. Af særlig betydning skal ifølge trænerne tildeles C-vitamin, da det ikke kun fungerer som et stof, der understøtter immunsystemet, men også som en regenerator for ledbånd og muskelvæv.

Anbefalede: