Hvad Er Forskellen Mellem Træning Med Fedtforbrænding?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Forskellen Mellem Træning Med Fedtforbrænding?
Hvad Er Forskellen Mellem Træning Med Fedtforbrænding?

Video: Hvad Er Forskellen Mellem Træning Med Fedtforbrænding?

Video: Hvad Er Forskellen Mellem Træning Med Fedtforbrænding?
Video: 💚HIT uden hop🎯Fokus: Kalorie forbrænder 🔥10min fuld fokus på fedtforbrænding ⛏ Redskaber: god energi 2024, Kan
Anonim

I dag tilbyder Internettet kvinder, der er bekymrede over deres egen form, en utrolig mængde træningsvideoer uploadet til offentligheden. Disse er danseklasser som brændende zumba, styrketræning, øvelser for visse muskelgrupper: abs, bagdel, bryst osv.

Den mest populære og effektive i vægttab er den såkaldte "fedtforbrændingstræning". Hvordan adskiller de sig fra f.eks. Aerobic og styrketræning? Lad os formulere deres grundlæggende principper.

Hvad er forskellen mellem fedtforbrænding træning?
Hvad er forskellen mellem fedtforbrænding træning?

Nødvendig

  • - behageligt tøj, der ikke hindrer bevægelse
  • - brystbærende undertøj
  • - tæppe.
  • Det kan også være nyttigt:
  • - sjippetov;
  • - ur med en timer.

Instruktioner

Trin 1

Høj temp.

Den største forskel mellem enhver fedtforbrændingstræning er høj hastighed. Dette skyldes, at stofskiftet fordobles med intense bevægelser og en stigning i hjertefrekvensen med 50-70%. Med andre ord forbrænder 30 minutters VT den samme mængde kalorier som en 60-minutters aerob træning.

Trin 2

Intervalltræning.

Essensen af dette princip er, at belastningen veksler med genopretningsfasen. For eksempel begynder træningen med springtov, derefter udføres en øvelse for musklerne i brystet og ryggen (for eksempel en planke med alternativ overlapning med hvert ben). Så er det tid til at lave cardio squats igen. Cirklen slutter med maveøvelser.

Hver øvelse udføres 20-26 gange (afhængigt af din fysiske kondition og udholdenhed) eller et minut på en timer.

Trin 3

Cirkulær træning.

Hvert sæt gentages efter hinanden fire gange med et kort, halvt minuts pause for at komme sig. Den sidste øvelsesrunde udføres med acceleration.

Trin 4

Få muskelmasse.

En stigning i muskelmasse stimulerer energiforbruget, hvilket betyder, at i en fedtforbrændingstræning skal du foretrække enhver træning, der tvinger så mange muskelgrupper i arme, bryst, ryg, mave og ben til at arbejde som muligt. Disse inkluderer bar, push-ups, squats, hoppe, mens du løfter dine arme.

Det er vigtigt at bruge forskellige grupper, så øvelserne i hvert sæt kan afvige lidt fra hinanden. Så for eksempel i den første cirkel kan du udføre spring på lige ben og squats fra "fødderne skulderbredde fra hinanden" position, i den næste - spring med en skinnebenoverlapping og squats i plie.

Anbefalede: