Hvad Er Fysisk Træning Til?

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Fysisk Træning Til?
Hvad Er Fysisk Træning Til?

Video: Hvad Er Fysisk Træning Til?

Video: Hvad Er Fysisk Træning Til?
Video: Hvad er god fysisk træning? 2023, December
Anonim

Fordelene ved fysisk træning er en velkendt kendsgerning. Hvis eksterne ændringer i en person, der begyndte at dyrke sport hurtigt bliver synlige for andre, mangler de ofte en klar forståelse af sportsens indvirkning på helbredet.

Hvad er fysisk træning til?
Hvad er fysisk træning til?

Instruktioner

Trin 1

Menneskekroppen er genetisk programmeret til at være fysisk aktiv. Tværtimod er fysisk inaktivitet ikke naturligt for mennesker, derfor kan det fremskynde aldring af kroppen og forårsage mange sygdomme: fedme, sygdomme i bækkenorganerne, rygsøjlen, hjertet og blodkarrene. Siden oldtiden måtte folk bevæge sig aktivt hver dag - for at få mad til sig selv, arbejde på jorden, flygte fra rovdyr, dække afstande til fods på grund af manglende transport. Hvis noget ikke bruges, vil det atrofiere. Derfor har folk, der fører en stillesiddende livsstil, et fald i muskel- og hudtone, et fald i lungevolumen, indre organer lider, blodkarens evne til at tilpasse sig ændringer i atmosfærisk tryk falder - meteorologisk afhængighed vises.

Trin 2

Ugentlige og endnu bedre daglige fysiske øvelser giver fordele i flere retninger: de træner det kardiovaskulære system, aktiverer lymfestrømmen og eliminering af toksiner og toksiner fra kroppen, harmoniserer nervesystemets arbejde, forbedrer mætningen af alle væv med ilt og på grund af dette deres fornyelse. Den mindste tid, du har brug for at bruge fysisk aktivitet om dagen, er mindst en halv time og ideelt set 2-4 timer (dette inkluderer også gåture, husarbejde osv.). Efter at have vågnet om morgenen er du nødt til at lave mindst fælles øvelser og lidt strækning for at forberede kroppen til en ny dag.

Trin 3

At udføre regelmæssig moderat intensitetstræning og strækøvelser har en mærkbar effekt af at forbedre trivsel efter blot et par uger. Der er en følelse af lethed i kroppen, koordinering af bevægelser forbedres, en person begynder at føle sin krop. Når du træner, bliver kroppen vant til belastningerne, de holder op med at virke for tunge og ubehagelige, kroppen begynder selv at bede om motion. Åndenød forsvinder, når man går op ad trapper på grund af hjertetræning og en stigning i lungevolumen, en person føler sig forynget. Meteorologisk afhængighed forsvinder gradvist, søvn normaliseres, den bliver stærkere og mere rolig.

Trin 4

Immuniteten som helhed øges, resistens over for infektioner øges, hvilket er især vigtigt for dem, der ofte lider af forkølelse og akutte luftvejsinfektioner om vinteren. Stoffskiftet normaliseres, på grund af hvilken overvægt går væk, og kroppen bliver fit og attraktiv. Overskydende kolesterol udskilles fra kroppen.

Trin 5

Efter muskelspænding af høj kvalitet får de endelig muligheden for at slappe af kvalitativt, hvilket ikke kun fysisk, men også følelsesmæssig stress forsvinder. Takket være produktionen af lysthormoner forbedres stemningen, det er en god måde at klare stress eller depression på. Kraft og aktivitet øges, stressmodstand øges.

Trin 6

Rygsmerter forsvinder på grund af strækning og styrkelse af rygmusklerne og strækker rygsøjlen (dette lettes især af yoga). Kropsholdning korrigeres, hele bevægeapparatet styrkes. Samlinger styrkes, knogler bliver stærkere, og risikoen for skader og brud på grund af et fald eller stød reduceres. Muskulaturens fleksibilitet og bløddelsvævets elasticitet sikrer skeletets mobilitet indtil alderdommen, hvilket eliminerer stivhed og stivhed i kroppen.

Trin 7

Aerob træning (løb, aerobic, dans, kraftig gang) heler og styrker hjertet og blodkarrene, forbedrer blodtilførslen til kroppen og stimulerer lungerne. Med øget respiration er blodet bedre mættet med ilt, og næringsstoffer leveres hurtigere til væv, fjernelse af metabolisk affald accelereres, og udholdenhed øges også.

Anbefalede: