Funktioner Ved At Tage Kreatin

Indholdsfortegnelse:

Funktioner Ved At Tage Kreatin
Funktioner Ved At Tage Kreatin

Video: Funktioner Ved At Tage Kreatin

Video: Funktioner Ved At Tage Kreatin
Video: Kreatin - hvordan virker det? 2024, April
Anonim

Mange mennesker betragter kreatin som den ubestridte leder inden for sportsernæring. Det er en brugbar komponent i muskelvæv. Jo mere den indeholder, jo bedre resultater viser atleten. Dette supplement tages desuden for at genopbygge manglen på kreatin i musklerne.

Funktioner ved at tage kreatin
Funktioner ved at tage kreatin

Kropskapacitet for kreatin

Muskelvæv indeholder en vis mængde kreatin. Der er kreatinedepoter, når de er fyldt, vil brugen af tillægget ikke give nogen effekt. Det vil sige, at det ikke giver nogen mening at overskride den optimale dosis.

Hvem arbejder kreatin og arbejder ikke for?

Dette kosttilskud kan kun fungere for en person, der har et lavt kreatinindhold. Hvis en person har ernæringsmæssige problemer, bruger han næsten ikke protein, dette supplement vil fungere for ham fuldt ud.

Dette supplement er også især effektivt hos mennesker, der har nedsat syntese af kreatin i muskelvæv. De skal i det mindste øge deres indtag af kød og proteinprodukter i deres kost.

For disse typer mennesker kan kreatin gøre virkelig gode fremskridt. Det vil sige, at stigningen i muskelvolumener og styrkeindikatorer kan sammenlignes med atleter, der træner ved hjælp af forbudte stoffer.

I et andet tilfælde spiste en person godt kød, inden han tog denne sportsnæring, hans kreatin var på høje værdier. Mest sandsynligt vil brugen af tilskuddet ikke give det ønskede resultat, da dette element i musklerne allerede er i sin højeste tilstand.

Doser af kreatin

Den daglige værdi af kreatin beregnes normalt som følger: 0,05 g kreatin ganges med kilo kropsvægt. For eksempel skal en person, der vejer 100 kg, forbruge 5 g kreatin om dagen. Dette er det maksimale, som den menneskelige krop kan assimilere. Alt, der vil blive brugt ovenfra, kommer ikke nogen steder.

Den mest effektive måde at forbruge på

Der er sådan en ting som "indlæsning" med kreatin. Det vil sige, du kan "indlæse" dette tillæg på en uge. Der anvendes en øget dosis kreatin - 0,3 g pr. Kg kropsvægt. Disse gram er opdelt i fire måltider hele dagen.

Derefter reduceres forbruget efter syv dage, og det er værd at skifte til vedligeholdelsesdele. Og indtil slutningen af måneden skal du tage 0,05 gram pr. Kg kropsvægt pr. Dag.

Der er en anden "download" -mulighed. Det er langvarigt og fylder langsomt kreatinbutikkerne. Inden for en måned, fra den allerførste dag, bruger du vedligeholdelsesdoser i form af 0,05 g pr. Kg kropsvægt pr. Dag. Men i begge tilfælde vil kreatinindholdet i musklerne være identiske ved afslutningen af den tredive-dages cyklus.

Forbrug med mad og vand

Hvorfor absorberes dette supplement bedre med mad? Det er blevet vist, at kreatin bibeholdes bedre af musklerne, når det indtages sammen med protein og kulhydrater. Se forskningslinket i kilderne. Sammen med kreatin anbefales det også at forbruge masser af vand hele dagen, så det absorberes bedre. Muskelvæv består trods alt for det meste af vand.

Kreatin betragtes som et af de mest effektive sportstilskud. Men som du ved, fungerer det ikke for alle. Brug det klogt. Følg disse retningslinjer og fremskridt i din træning!

Anbefalede: