Funktioner Ved Valget Af En Hockeystick

Funktioner Ved Valget Af En Hockeystick
Funktioner Ved Valget Af En Hockeystick

Video: Funktioner Ved Valget Af En Hockeystick

Video: Testing the Adidas DF24 Carbon Hockeystick 2022, December
Anonim

Hovedværktøjet til enhver hockeyspiller er hockeykøllen. For at spillet skal give dig tilfredshed med hver puck, der kastes i målet og stolthed over dine personlige præstationer, skal du vælge en klub med omtanke. For at gøre dette skal du tage højde for nogle egenskaber.

Funktioner ved valget af en hockeystick
Funktioner ved valget af en hockeystick

Spillerens alder

Klubberne er opdelt i følgende grupper:

- børn - 4-7 år;

- teenagere - 7-14 år gamle;

- ungdom - 14-17 år gammel;

- voksne - fra 17 år.

Billede
Billede

Spillerens greb

Det er under højre og venstre hånd. Med venstre og højre greb vil hånden med samme navn være i den nederste position af håndtaget på din klub. Hvis du skal spille for første gang og endnu ikke har lært dit greb, er den nemmeste måde at finde ud af at vaske gulvene i huset: hvilket greb du bruger, når du holder moppen, det samme vil være praktisk, når spiller med en klub.

Budget

I henhold til materialerne er klubberne opdelt i træ og komposit (komposit) og i henhold til konstruktionen - i massivt og præfabrikeret (todelt).

Træ eller komposit? Træklubber er billigere og mindre holdbare. Derudover har de en større masse end sammensatte, hvilket fører til hurtig træthed i armens muskler og et fald i deres mobilitet, hvilket er meget ubehageligt under spillet. Du bør ikke skimme og straks købe en sammensat klub.

Team eller et stykke? Et stykke er en velkendt for alle, et stykke hockeyspil - hvis du beskadiger det, bliver du nødt til at bruge penge på en ny. Den samlede pind består af to dele - en fjer og et håndtag, i tilfælde af brud, hvoraf kun den beskadigede del skal udskiftes. Den hockeystick, der kan bygges, giver også nybegynderspilleren mulighed for at vælge den mest passende fjer til sig selv. Men som altid er der nogle ulemper: Sammenlignet med solide sammensatte klubber har holdet mindre høje spilleegenskaber.

Spillerens vægt

Valget af stivhedsstivhed afhænger af dette kriterium: Den optimale stivhed på Easton-skalaen (koefficienten er angivet i numeriske termer fra 40 til 120) er omtrent lig med spillerens vægt i kg.

Billede
Billede

Klubbernes hårdhed kan i henhold til Easton-skalaen opdeles i typer:

- blød (ca. 65-75);

- enkel (75-85);

- fast (85-100);

- ekstra hårdt (100-110);

- ekstra ekstra hårdt (110-120).

Jo højere spillerens "kraft" og masse, jo mere stiv har han brug for.

I betragtning af alle ovenstående kriterier vil du være i stand til at finde en ideel "kampven" til dig selv, som, hvis du har talent og udholdenhed, vil hjælpe dig med at nå højder i denne sport.

Populær af emne.