Sådan Pakker Du En Hockeystick

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pakker Du En Hockeystick
Sådan Pakker Du En Hockeystick

Video: Sådan Pakker Du En Hockeystick

Video: Sådan Pakker Du En Hockeystick
Video: В руках хоккейная клюшка | Hertzberger TV | Руководство 2024, April
Anonim

Hockeyspillet mister sin betydning, hvis det mangler spillerens hovedattributter - klubber og puck. En holdbar pind af høj kvalitet er nøglen til en hockeyspillers succes. For at gøre det praktisk at bruge skal pinden vikles to steder - i stedet for håndtagets øverste greb og omkring krogen. Det er ikke svært at lære at pakke en pind korrekt. Hvis du spiller ishockey, skal du mestre denne enkle proces.

Sådan pakker du en hockeystick
Sådan pakker du en hockeystick

Instruktioner

Trin 1

Brug specielt bånd til indpakning, som kan købes i sportsudstyrsbutikker. Først skal du justere køllelængden, så den passer til din højde.

Trin 2

Placer klubben lodret ved siden af dig og sæt et mærke på næseniveau. Marker den ønskede længde, sav den overskydende del af håndtaget af, og arkiver derefter den savede kant med en fil og sand med sandpapir.

Trin 3

Det er bedst at pakke håndtaget i flere lag, så lagene på indpakningen er tykkere end materialet i håndtaget. Dette hjælper dig med let at hente en faldet pind fra isen uden at fjerne dine handsker og vil også give dig mulighed for at gribe pinden tættere, mens du spiller. Normalt er tre lag bånd nok.

Trin 4

Begynd at vinde toppen af klubben skråt, drej på 10-15 cm, og rull derefter båndet op en halv meter og drej det, gentag viklingen i den modsatte retning og lav en afstand mellem drejningerne på 2-3 cm. Foretag en fortykning ved det øverste punkt på håndtaget, og vikl derefter igen overfladen på håndtaget fra top til bund. Klip båndet.

Trin 5

Klubkrogen skal kun pakkes ind, hvis den ikke har en speciel syntetisk pude - ellers vil indpakningen kun gøre din golfklub tungere. Hvis der ikke er nogen pude, er båndet nødvendigt for at sikre klubens sikkerhed i spillet.

Trin 6

Hvis du alligevel beslutter at pakke krogen, skal du sørge for, at drejningerne ligger så jævnt og præcist som muligt, og træk båndet jævnt over hele krogen, så når du er i gang med skiven, kan du give et nøjagtigt hit. Dårligt viklet tape kan ødelægge stødet.

Trin 7

Båndet på krogen kan udskiftes med et klistermærke, der er dyrere end tape, men er mere holdbart og holdbart og vejer ikke pinden.

Anbefalede: