Sådan Pakker Du En Pind

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pakker Du En Pind
Sådan Pakker Du En Pind

Video: Sådan Pakker Du En Pind

Video: Sådan Pakker Du En Pind
Video: Samling af varmepumpeskjuler | sådan samler du din varmepumpeskjuler 2024, Kan
Anonim

Nogle hockeyspillere anser vanen med at pakke en pind for at være forældet. Der er stadig spillere, der ser mange fordele ved at bruge netop en sådan pind. Til indpakning er du nødt til at købe en trape- eller stofbånd fra en sportsbutik.

Sådan pakker du en pind
Sådan pakker du en pind

Er det nødvendigt

fælde eller klædebånd

Instruktioner

Trin 1

Svingning af pinden

Placer klubben foran dig, og sørg for, at spidsen er i øjenhøjde. Hvis pinden er højere, skal du skære overskuddet af. Afvikling af ca. 30-40 cm traip fra rullen, og fastgør spidsen helt på toppen af pinden. Drej det uopviklede båndstykke i et tæt reb, og vind det på håndtaget, og hold afstanden mellem drejningerne på 3-5 cm. Derefter vindes det andet båndlag op til toppen af køllen uden at dreje det. Gentag den sidste løkke flere gange for bedre at føle slutningen af klubben, mens du spiller. I alt skal du pakke 10-15 cm af skæringen. Remmen giver en bedre fornemmelse på kanten af klubben og gør det også muligt at tage den hurtigere op, hvis det er nødvendigt

Trin 2

Hook Wrap

Pak det med start fra hælen på klubben eller fra tåen - som du vil. Gør dette så forsigtigt som muligt, og træk båndet tæt. For at forlænge krogenes levetid skal du anvende en strimmel med fælde på kanten, der kommer i kontakt med isen under leg, inden du begynder at pakke den ind. Der er ikke behov for at vikle rundt om den lodrette del af krogen - dette øger kun pindens vægt. Af samme grund anbefales det ikke at vinde flere lag af fælde - for god vedhæftning til vaskemaskinen er et lag vikling nok.

Trin 3

Hook Stickers

Klistermærker er en alternativ måde at beskytte krogen mod fugt og skader samt forbedre puckkontrol og kastens nøjagtighed. Sættet indeholder 2 klistermærker, der er limet til krogen fra forskellige sider. De største fordele ved at bruge klistermærker snarere end fælder er deres lette vægt og brugervenlighed. Trape øger klubbens vægt med ca. 100 g og klistermærkerne med kun 15 gram. Desuden ser klistermærkerne meget æstetisk ud og har et stilfuldt design: de er produceret i forskellige farver med klubemblemer, billeder og inskriptioner. Takket være klistermærkerne holder is og sne ikke fast på krogen, hvilket er meget vigtigt under spillet.

Anbefalede: