Sportsspil Med En Pind

Indholdsfortegnelse:

Sportsspil Med En Pind
Sportsspil Med En Pind

Video: Sportsspil Med En Pind

Video: Sportsspil Med En Pind
Video: Маша и Медведь - Цирк, да и только🤡 (Серия 67) 2024, April
Anonim

Traditionelt opfattes pinden som en attribut for en klassisk hockeyspiller. Men selv hockey er anderledes, og der er andre sportsgrene, der bruger dette sportsudstyr.

Sportsspil med en pind
Sportsspil med en pind

Instruktioner

Trin 1

Den mest populære hockeysport er selvfølgelig ishockey. I denne type hockey spilles spillet med pinde og en puck, og atleterne bevæger sig på isen på skøjter. Essensen af sporten er, at to hold kæmper mod hinanden og prøver at kaste så mange pucke i modstanderens mål som muligt. Denne sport er inkluderet i vinter-OL-programmet.

Trin 2

Ud over det klassiske skelnes der også fra boldhockey eller russisk hockey. Et andet navn for denne sport er bandy. I denne sport finder kampen mellem holdene også sted på isen, men i stedet for pucken bruger spillerne bolden. Essensen af spillet er at score så mange mål som muligt i modstanderens mål. Det kan siges, at denne sport er en blanding mellem klassisk hockey og fodbold.

Trin 3

En anden type hockey er felthockey, hvor pinde og en hård plastkugle betragtes som udstyr. En kunstgræs bruges til at spille felthockey. Essensen af sporten er stadig den samme: to rivaliserende hold prøver at score så mange mål som muligt i modstanderens mål. Der er også en særlig form for denne sport - indendørs hockey, hvor konkurrencer afholdes indendørs.

Trin 4

Der er også innebandy eller indendørs hockey. Spil holdes indendørs på en solid, jævn overflade. Ved hjælp af klubber skal spillerne forsøge at køre plastkuglen i modstanderens mål. Som i andre varianter af denne sport vinder det hold, der rammer modstanderens mål flest gange.

Trin 5

En anden populær golfklub sport er golf. Spillere eller hold konkurrerer med hinanden og prøver at køre en lille kugle ind i et specielt hul, og de har brug for at tilbagelægge en bestemt afstand ved hjælp af det mindste antal slag. Golfbanen kan have nogle forhindringer i form af højt græs, træer og buske, vandfarer eller sandfælder. Der er mange typer golfklubber. Golf blev inkluderet i programmet til sommer-OL i Rio de Janeiro i 2016.

Trin 6

Et andet spil, hvor handlinger udføres med klubber, er polo. Det er en teamsport, hvor deltagerne bevæger sig på hesteryg og prøver at kaste bolden i mål ved hjælp af klubber. Det hold, der flest i modstanderens mål vinder.

Anbefalede: