Sådan Organiseres Sportsspil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiseres Sportsspil
Sådan Organiseres Sportsspil

Video: Sådan Organiseres Sportsspil

Video: Sådan Organiseres Sportsspil
Video: Sådan tjente jeg 448.383 kr. ved at spille FIFA 2023, December
Anonim

Sportsspil spiller en stor rolle i børnes fysiske uddannelse. De vælges afhængigt af alder og sundhedsstatus. Det er også vigtigt at organisere dem korrekt.

Sådan organiseres sportsspil
Sådan organiseres sportsspil

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger spil, skal du tage højde for størrelsen på rummet. Det er klart, at der ikke kan være begrænsninger på en sportsbane eller i en stor hal. Det er passende at gennemføre spil med løb, spring, med udstyr og forskellige slags stafetløb. Du kan også kombinere flere grupper og afholde en konkurrence mellem dem.

Trin 2

I et lille rum er dine muligheder begrænsede, så spil kan spilles med et lille antal børn. Men i dette tilfælde skal deltagerne skiftes så ofte som muligt.

Trin 3

Sørg for at rengøre og ventilere det område, hvor spillene afholdes. Der kan ikke være tale om nogen fordel ved at øve i et indelukket og beskidt rum.

Trin 4

Når du vælger, skal du gå videre fra behovet for en gradvis overgang fra enkel til mere kompleks. Start med at lære fælles, lignende for et antal spil, teknikker. Indfør gradvist holdspil, stafetløb og konkurrence-dueller.

Trin 5

Afholdelsen af spil afhænger naturligvis af årstiden og vejret. Så i den kolde årstid er opvarmninger med løb og spring perfekte. De hjælper børn med at varme op hurtigt. Vinterspil kan være meget forskelligartet - disse er ski og skøjter og slæder. I vådt regnvejr kan klasser afholdes under et ly eller en baldakin. Og i den varme årstid skal du foretrække sportsboldspil, løb, svømning, cykling.

Trin 6

Mange spil bruger inventar såsom bolde, reb reb, relæ sticks, reb. Derfor, når du udarbejder et program, skal du overveje, hvilket du har brug for, og forberede alt hvad du har brug for på forhånd.

Trin 7

Nogle gange er der mange regler i spillet, som det kan være svært at forstå med det samme. Derfor skal du rapportere dem, mens du spiller. Du kan også forudføre en øvelse og advare børnene om, at resultaterne ikke tælles endnu.

Anbefalede: