Sådan Organiseres En Konkurrence

Indholdsfortegnelse:

Sådan Organiseres En Konkurrence
Sådan Organiseres En Konkurrence

Video: Sådan Organiseres En Konkurrence

Video: Dødsing – den nye vanvidssport! 2022, December
Anonim

Organiseringen af ​​børns sportskonkurrencer er en ansvarlig begivenhed, der kræver seriøs forberedelse. Børn skal være interesserede, de skal deltage i processen med glæde og føle sig godt tilpas. Hvordan organiserer man konkurrencen korrekt, og hvad skal man være særlig opmærksom på?

Sådan organiseres en konkurrence
Sådan organiseres en konkurrence

Er det nødvendigt

  • - Sportsudstyr;
  • - lydakkompagnement
  • - præmier og eksamensbeviser.

Instruktioner

Trin 1

Forbered en konkurrenceplan. Tænk over alle faser, åbningsceremonien og uddelingsceremonien. Dekorer gymnastiksalen med balloner, flag og sjove plakater. Sørg for at lave en liste over de børn, der skal konkurrere. Vælg det aldersmæssige relæ. Udvikle et system til at score resultater og strafpoint.

Trin 2

Afhængigt af konkurrencetypen skal du vælge det nødvendige sportsudstyr - bolde, lette håndvægte, reb reb, hala-bøjler, måtter, mini-porte. Læg din beholdning, så det er let at afhente eller arrangere, når det er nødvendigt.

Trin 3

Køb gaver og eksamensbeviser for at belønne vinderne. Overvej om der vil være incitamentpræmier. Forbered fan-souvenirs. Organiser et bord med glas vand eller juice på. Hvis konkurrencen bliver lang, kan du tilføje frugt eller kiks.

Trin 4

Pas på musikken. Optag dine yndlingssange og musik fra tegnefilm og film. Du kan købe diske eller bruge en computer. Tænk over, hvordan du vil underholde børnene under debriefing.

Trin 5

Inviter folk til rollerne som præsentator, assistent, dommer, ansvarlig for lyden. Det er bedre, hvis det er dem, der har en pædagogisk uddannelse. Diskuter konkurrenceprocessen, tydeligt tildele ansvar. Prøv at køre konkurrencen med dine assistenter for at bestemme det omtrentlige tidspunkt for deres bedrift. Kontroller, om opgaverne er for vanskelige. Kontroller, om beholdningen er egnet, hvis der er uoverensstemmelser og uovervejede øjeblikke.

Trin 6

Sørg for at informere alle forældre om konkurrencen. Annoncer konkurrenceemner. Dette skal gøres i god tid, så børnene kan forberede sig. Hvis økonomien tillader det, kan du købe T-shirts med numre til små atleter.

Populær af emne.