Hvilken øvelse Forbrænder Mest Kalorier

Indholdsfortegnelse:

Hvilken øvelse Forbrænder Mest Kalorier
Hvilken øvelse Forbrænder Mest Kalorier
Anonim

Mange mennesker, der overvåger deres vægt, står over for spørgsmålet om, hvilken slags belastninger det er bedre at vælge for at holde sig i god form uden at bruge for meget tid på det.

https://www.freeimages.com/pic/l/t/th/theusher/745151_10455417
https://www.freeimages.com/pic/l/t/th/theusher/745151_10455417

Instruktioner

Trin 1

Mærkeligt nok er gå en af de mest effektive og overkommelige øvelser, der giver dig mulighed for at bruge et stort antal kalorier. Afhængigt af din vægt, placering, tilbehør kan du forbrænde 250 til 450 kalorier i timen. Hvis du kan gå til arbejde med vægte, klatre op ad trapper uden at bruge en elevator eller gå i en park i nærheden med dit barn, kan du øge dit daglige kalorieforbrug betydeligt.

Trin 2

Ridesport er en fantastisk måde at rydde op på din figur. Det hjælper med at forbrænde ekstra kalorier, rydde bagdelene, indre lår og stramme maven. Afhængigt af din vægt og den indsats, du lægger på, kan en times træning slippe af med 200 til 600 kalorier.

Trin 3

Svømning er en vidunderlig all-round træning. For det første giver det en hydromassage i fuld krop, og for det andet giver den dig mulighed for at forbrænde en enorm mængde kalorier. For at slippe af med overskydende kalorier skal du selvfølgelig svømme flittigt og ikke bevæge dig rundt i poolen på en afslappet måde. Afhængigt af din vægt, svømmestil og vandtemperatur kan du forbrænde op til 1000 kalorier i timen. I denne henseende er svømning praktisk taget rekordindehaveren blandt fysiske aktiviteter, men det skal huskes, at hvis du ikke er vant til at svømme kontinuerligt i mindst en halv time, kan det være meget vanskeligt.

Trin 4

Dans er en fantastisk måde at forbrænde kalorier med glæde på. Energiske danser som latin eller zumba kan forbrænde op til 800 kalorier i timen. Mindre intense typer af dans, såsom mavedans, kan hjælpe dig med at slippe af med 300-600 kalorier i timen.

Trin 5

En cykel er en meget energiintensiv transportform. I den varme årstid kan du skifte offentlig transport til en cykel og samtidig rette figurfejl. Afhængigt af hastighed, terrænhældning og din vægt kan du forbrænde op til 1000 kalorier i timen. For byer med offentlig transport er det bedst at købe foldecykler, så du kan bruge offentlig transport i tilfælde af alvorlig træthed.

Trin 6

Springtov er en enkel og meget effektiv måde at slippe af med overskydende kalorier. De kan gøres, hvis du ikke har knæ- og ledproblemer. Du kan endda hoppe reb derhjemme, det forbedrer baldernes form, rydder op i benene. Desuden kan du slippe af med 720 kalorier på en time, selvom det selvfølgelig kan springe reb i en time i et anstændigt tempo ret svært.

Anbefalede: