Verstappen: "Jeg Er Ikke Bekymret For Ferrari Og Mercedes"

Verstappen: "Jeg Er Ikke Bekymret For Ferrari Og Mercedes"
Verstappen: "Jeg Er Ikke Bekymret For Ferrari Og Mercedes"

Video: Verstappen: "Jeg Er Ikke Bekymret For Ferrari Og Mercedes"

Video: Verstappen:
Video: Why Max Verstappen Isn’t Worried About Lewis Hamilton’s Superior Pace 2024, Kan
Anonim

Max Verstappen roste Red Bulls og Hondas præstationer under testene af pre-season i de kongelige løb i 2019 og forsikrede, at holdet på trods af resultaterne i protokollen skal være blandt lederne.

Verstappen: "Jeg er ikke bekymret for Ferrari og Mercedes"
Verstappen: "Jeg er ikke bekymret for Ferrari og Mercedes"

Selvom testene i Red Bull-holdet før Red Season gik meget bedre end sidste 2018, kunne holdet ikke matche med hensyn til kilometertal med sine potentielle rivaler - stalde i Ferrari og Mercedes. Dette foruroligede imidlertid ikke lederskabet i Milton Keynes, og Max Verstappen forbliver moral, trods kun 29 omgange på den sidste dag i testsessionen.

Hollænderen udtrykte sin dybe tilfredshed med Red Bull og Honda præstationer gennem vinteren og gjorde det klart, at den virkelige test finder sted i Australien den 17. marts, hvor det første løb i 2019-sæsonen finder sted.

”Du kan altid gøre det bedre under testene, men generelt havde vi meget positive dage. Vi kørte ganske mange omgange - over 100 på de fleste testdage. Alt fungerer ganske godt og ordentligt, inklusive drivlinjen - i det mindste da jeg kørte bilen. Vi er meget tilfredse med vores teamwork. Jeg er især imponeret over ingeniørafdelingens hurtige svar på nye problemer,”sagde Verstappen.

På spørgsmålet om, hvorvidt holdet vil være i stand til at kæmpe om sejr i Melbourne om to uger, sagde Verstapen ikke så fortroligt: ”Jeg ved ikke, om vi vil være i stand til at kæmpe om sejr i det allerførste løb. Lad os se, hvordan de gratis løb og kvalifikationer går, og så venter vi til søndag for at finde ud af forholdene på banen.

Det er svært at sige, om vi er på niveau med Ferrari og Mercedes i samme omgang eller ej. Det lykkedes os ikke at køre den cirkel, der fulgte med dem. Men jeg er ikke rigtig bekymret for det. De er meget hurtige, det er helt sikkert, men jeg er meget tilfreds med det, vi hidtil har gjort."

Verstappen citerede sit langvarige tempo for at give RB15 benchmarks før sæsonen et positivt indtryk.

”Vores racetempo i disse tests var virkelig lovende, men Melbourne er et andet kredsløb, og temperaturerne vil være forskellige. Alt vil være baseret på at finde de bedste bilindstillinger. Sæsonen bliver meget lang, tilføjede han. - Generelt, hvis vi sammenligner resultaterne af vores tests og deres, kan vi være tilfredse. De kørte mange omgange, men hvad jeg så og følte, mens jeg kørte vores bil, lover meget for 2019."

Hollænderen, der i år vil forsvare holdets farver sammen med partner Pierre Gasly, sagde, at det at arbejde med Honda kun giver ham positive følelser.

”Jeg er meget tilfreds med samarbejdet mellem Red Bull og Honda. Uanset hvad vi beder om, vender alt hurtigt tilbage til fabrikken og forbedres. Vi så, hvordan Honda-motoren fungerer på banen - den har altid været pålidelig og lige som vi vil have den. Jeg kunne ikke have været mere tilfreds."

Anbefalede: