Ferrari Udelukkede Ikke Brugen Af holdtaktik Selv I Starten Af sæsonen

Ferrari Udelukkede Ikke Brugen Af holdtaktik Selv I Starten Af sæsonen
Ferrari Udelukkede Ikke Brugen Af holdtaktik Selv I Starten Af sæsonen

Video: Ferrari Udelukkede Ikke Brugen Af holdtaktik Selv I Starten Af sæsonen

Video: Ferrari Udelukkede Ikke Brugen Af holdtaktik Selv I Starten Af sæsonen
Video: B.93 TV: U17 Elite - flere teknik- og opvarmningsøvelser 2024, April
Anonim

Ferrari bekræftede, at Sebastian Vettel om nødvendigt prioriteres over Charles Leclair - selv i starten af sæsonen.

Ferrari udelukkede ikke brugen af holdtaktik selv i begyndelsen af sæsonen
Ferrari udelukkede ikke brugen af holdtaktik selv i begyndelsen af sæsonen

Historisk set har Ferrari-holdet aldrig været genert over at bruge holdtaktik. Sebastian Vettel har i de seneste sæsoner nogle gange - dog ikke altid - haft en bedre strategi i løbet end hans holdkammerat Kimi Raikkonen.

I 2018 befandt Ferrari sig under kritik - mod baggrunden på den ene side af Raikkonens stærke bekymring fra vage og utydelige instruktioner fra kommandobroen ved den tyske Grand Prix og på den anden side på baggrund af finnernes tilladelse til at bekæmpe Vettel i starten i Monza, skønt titlen i øjeblikket endnu ikke endelig var bestemt.

Denne politik blev brugt af Ferrari på baggrund af et strengt hierarki i Mercedes, hvor Valtteri Bottas lod Lewis Hamilton komme ind på holdets anmodning.

Fra 2019, i stedet for Raikkonen, vil Charles Leclair være bag rattet i prisen Ferrari-bil. Mange tror, at Leclerc vil være mere seriøs konkurrence for Vettel end Kimi Raikkonen.

Den nye Ferrari-chef Mattia Binotto har bekræftet, at Vettel har en bedre chance for at blive Scuderia nummer et i starten af 2019-sæsonen end nybegynder Leclair.

Binotto sagde til journalister:”Jeg synes, det er normalt, især i begyndelsen af sæsonen, at det i særlige situationer vil være vores prioritet at støtte Sebastian Vettel.

Det er ham, som vi ønsker at vinde mesterskabet med, og vi lægger det største væddemål på ham.

Men vi har absolut ingen fordomme. Ferrari's primære mål er at vinde både individet og konstruktørmesterskabet.”

Vettel og Raikkonen kom godt overens med hinanden både på banen og uden for banen. Samtidig håber Binotto virkelig, at Leclairs udseende i holdet ikke vil føre til konflikter inden for holdet.

”Det faktum, at vi har så meget konkurrencedygtige piloter, er ikke et problem, men en mulighed.

Sebastian har intet at bevise. Han forbliver vores førende driver. Charles har stadig brug for at lære, som han selv understreger i alle sine interviews. Men vi ved alle, hvor talentfuld han er.

Alligevel håber jeg, at jeg har et behageligt problem, når jeg skal styre to ryttere, der kæmper for de øverste positioner i protokollen."

Leclair har gentagne gange i det forløbne år udtalt, at han vil forsøge at kæmpe om titlen i sin første sæson med Ferrari, hvis bilen tillader det.

Men som svar på et spørgsmål fra journalister, hvad han mener nu om dette, sagde Charles:”Jeg tænker ikke på mesterskabet. Jeg har stadig meget at gøre.

Jeg har et meget godt referencepunkt hos Sebastian. Nu vil jeg ikke sigte mod noget, men jeg vil bare gøre mit job godt.

Lad os se, hvad der sker."

Anbefalede: