Hvilken Fodboldklub Har Den Mest Titel I Frankrig

Hvilken Fodboldklub Har Den Mest Titel I Frankrig
Hvilken Fodboldklub Har Den Mest Titel I Frankrig

Video: Hvilken Fodboldklub Har Den Mest Titel I Frankrig

Video: Обзор фильма НАЛЕВО ОТ ЛИФТА (1988) с Пьером Ришаром. A gauche en sortant de l`ascenseur. 2022, December
Anonim

Det franske fodboldmesterskab er et af de mest interessante i Europa. I dette land blev der oprettet mange klubber, som på forskellige tidspunkter skinnede på europæiske arenaer.

Hvilken fodboldklub har den mest titel i Frankrig
Hvilken fodboldklub har den mest titel i Frankrig

Den mest betegnede fodboldklub i Frankrig, hvis du tæller forestillingerne på den indenlandske arena, er holdet fra byen med samme navn, Saint-Etienne. Klubben blev grundlagt for næsten et århundrede siden - i 1919. I øjeblikket er hjemmearenaen for "Saint-Etienne" stadionet "Geoffroy Guichard", som kan rumme lidt over 36 tusind tilskuere.

"Saint-Etienne" oftere end alle de franske hold vandt titlen som mester i Frankrig. Det skete ti gange - i 1957, 1964, 1967, 1968, 1969, 1970, 1974, 1975, 1976 og 1981. Blandt andre trofæer i fodboldklubben er seks gange den franske cup, fem gange den franske Super Cup. En gang vandt Saint-Etienne den franske ligacup. Den seneste præstation blev opnået relativt for nylig - i 2013.

Mange fremragende fodboldspillere har spillet for Saint-Etienne på forskellige tidspunkter. Michel Platini er en af ​​de mest berømte tidligere spillere i Saint-Etienne. Foruden den fremragende angriber kan andre stjernespillere fra Saint-Etienne skelnes - Aimé Jacquet, Jacques Santini, Roger Mila, Patrick Battiston, Johnny Rep samt Laurent Blanc.

I sæsonen 2014-2015 kæmper Saint-Etienne om de højeste placeringer i det indenlandske mesterskab. Holdet er blandt de fem bedste og har enhver chance for at repræsentere Frankrig i europæiske klubturneringer næste år.

Populær af emne.