Sådan Træner Du Efter Lasersynkorrektion

Indholdsfortegnelse:

Sådan Træner Du Efter Lasersynkorrektion
Sådan Træner Du Efter Lasersynkorrektion

Video: Sådan Træner Du Efter Lasersynkorrektion

Video: Sådan træner du renlighed med din hvalp 2022, December
Anonim

At slippe af med dine briller eller linser er en enorm lettelse. Men hvis du er aktivt involveret i sport og elsker det, så god nyhed for dig. Efter lasersynkorrektion skal du endda øve dig. Sportsaktiviteter forbedrer trivsel og energi.

Korrektion af lasersyn
Korrektion af lasersyn

Så først skal du finde ud af, hvad der nøjagtigt ikke kan gøres efter korrektionen. Listen over begrænsninger er som følger:

- skarpe skråninger

- hoppe

- arbejde med vægte;

- øvelser, der forårsager en skarp blodgennemstrømning til hovedet.

Derfor forsvinder træning med "jern" i gymnastiksalen straks såvel som omvendte asanas i yoga. Mærkeligt nok kan push-ups og planker heller ikke gøres. Ottavit CrossFit til side, lad os se, hvad der er tilbage.

Strækker sig

Strækende elskere glemmer ofte at strække, men forgæves. Strækøvelser hjælper dine muskler med at komme sig bedre efter en hård træning. God fleksibilitet reducerer også risikoen for skader betydeligt under styrketræning. Detaljerede teknikker til at udføre øvelserne kan findes på Internettet uden problemer. Det vigtigste er at sikre, at der ikke er pludselige bevægelser! Til opvarmning er langsomme plie squats og bensvingninger velegnede.

Ellipse

Elliptisk træning er også et godt alternativ til standard træning. Det er vigtigt at blive undersøgt af en fitnesslæge, så han kan bestemme den optimale tærskel, som din puls skal være under sådanne træningsprogrammer. Nu er der mange programmer, der udføres på en elliptisk træner. De er ofte indbygget i selve maskinens hukommelse, og du kan vælge et program i henhold til dine mål. Den elliptiske træner hjælper med at udvikle underkroppen smukt: balder, lår, kalve.

Løb

Ironisk nok kan jogging også medtages på denne liste. Der er en begrænsning: hvis du beslutter dig for at løbe, er tiden efter operationen ikke særlig velegnet til dette. Men hvis du har kørt i lang tid, og dit hjerte-kar-system er veludviklet, kan du fortsætte dine løbstræningsprogrammer. Glem ikke, at to måneder efter operationen ikke er det bedste tidspunkt for nye optegnelser. Det anbefales, at du træner i et moderat tempo, muligvis med en lidt lavere intensitet.

Skumrulleklasser

For nylig i Rusland vinder træning med en rulle popularitet. Det kaldes også en skumrulle, skumrulle. De mest almindelige er to typer: skumruller og gummiruller med pigge. Gummipigler træner musklerne bedre, men du bør ikke bruge dem, hvis du aldrig har lavet en rulle før - dette er fyldt med det faktum, at du vil afskrække alt ønsket om at træne med dette projektil yderligere. Der er mange rulleøvelser og detaljerede beskrivelser på Internettet. Fordelene ved sådanne træningsprogrammer er, at de hjælper med at slappe af musklerne fuldstændigt, fjerne alle "knuder", der forårsager så mange problemer for atleter og forhindre musklerne i at udvikle sig fuldt ud, samt forbedre blodcirkulationen i musklerne.

Åndedrætsøvelser

Bodyflex og oxysize-teknikker har været på alles læber i lang tid og med god grund. Men af ​​en række årsager er kun oxysize egnet efter operationen. Sådan gymnastik kan erstatte en fuldgyldig træning, men den skal udføres under streng overvågning af en erfaren træner, i det mindste for første gang, hvis du aldrig har gjort det før, ellers er det fyldt med sundhedsforringelse! Så hvis dit motionscenter træner denne form for træning, er dette stedet for dig.

Denne liste inkluderer de træningsområder, der hjælper dig med at holde dig i form gennem hele rehabiliteringsperioden. Glem ikke, at det vigtigste ikke er at skade, derfor skal alle øvelser udføres meget teknisk og uden fanatisme. Ved det mindste tegn på ubehag skal du straks stoppe træningen!

Populær af emne.