Hvad Gør IOC Og ORK

Indholdsfortegnelse:

Hvad Gør IOC Og ORK
Hvad Gør IOC Og ORK
Video: Hvad Gør IOC Og ORK
Video: Unusual Order Types: Fill-Or-Kill (FOK), Immediate-Or-Cancel (IOC) & All-Or-None (AON) Orders 👍 2023, Februar
Anonim

Organiseringen af ​​De Olympiske Lege er ikke kun en besværlig og ansvarlig forretning, det er opgaver, der går langt ud over en stats juridiske felt, og derfor er internationale eksperter og rådgivere involveret i arbejdet. For at koordinere deres arbejde samt for at kontrollere kvaliteten af ​​forberedelserne til OL er der oprettet specielle styrende organer.

Hvad gør IOC og ORK
Hvad gør IOC og ORK

Under dække af forkortelsen skjuler IOC en særlig autoritet til de olympiske lege. Disse breve er kun dechiffreret som Den Internationale Olympiske Komité. Ud over et sådant møde er der også et underorgan, der har en slags magt og samles fra autoritative deltagere i tilfælde af debat om nogle emner relateret til afholdelsen af ​​OL i forskellige årstider.

IOC - Den Internationale Olympiske Komité

IOC blev officielt dannet og forankret i sin magt for flere årtier siden på den velkendte Paris-kongres, hvis hovedopgave ikke kun var at diskutere, men også at løse problemer direkte med fokus på sport, fysisk træning og opdragelse af en ny generation. I fremtiden ledte IOC ikke kun ansvaret for at organisere og gennemføre en så storslået interkontinentale ferie som De Olympiske Lege, men overtog også ansvaret.

IOC udvikler og koordinerer direkte programmerne til vinter- og sommer-OL, bestemmer alle sportsgrene, der af objektive årsager vil blive inkluderet eller ikke vil blive med på listen over konkurrencer i en sådan høj klasse og fremmer aktivt selve den olympiske bevægelse.

Mindst seks år inden starten af ​​de planlagte OL vil IOC blive enige om forliget, der bliver det olympiske hjem og vært for deltagerne i OL. Udvalget løser blandt andet kontroversielle tekniske og andre spørgsmål i forbindelse med tildeling af priser og bestemmelse af beredskabet til de førende sportspladser.

IOC opfordres til at løse sådanne universelle problemer som diskrimination af atleter af forskellige racer og køn, overvåge overholdelse af etik, bekæmpe doping, ulovlige stoffer og andre former for misbrug.

Den Internationale Komité udgiver ikke kun sit eget sportsmagasin, men tjener også betydelige overskud ved udøvelsen af ​​eksklusive rettigheder til videoudsendelser og showspil. Det er disse midler, der bruges som hovedbudgettet til spillene og udgør størstedelen af ​​donationer til udvikling af sport, alle former for sportsbevægelser.

FFC - Det Blandede Arbejdsudvalg

Det Blandede Arbejdsudvalg er et særligt organ med uafhængig myndighed, der er samlet specifikt for at løse spørgsmål direkte relateret til den korrekte gennemførelse af de Olympiske lege. Kun han er en slags mægler mellem OLs øverste autoritet og sportsforbundet og hævder at repræsentere deres art som olympisk.

ROC udvikler arbejdsversioner og godkender vedtægterne for sportsforeninger, overvåger overholdelsen af ​​reglerne og fraværet af diskrimination og alle former for andre krænkelser af atleternes rettigheder fra den olympiske komité og andre organisationer.

Populær af emne.