Hvordan Belønne Olympiere

Hvordan Belønne Olympiere
Hvordan Belønne Olympiere
Video: Hvordan Belønne Olympiere
Video: How to Trade Like The Banks - Wyckoff Method Explained in 8 minutes 2023, Februar
Anonim

På trods af at et af de vigtigste mål for den moderne olympiske bevægelse er etablering af venskab, lighed og gensidig forståelse mellem repræsentanter for forskellige lande, stræber atleter stadig primært efter sejr i konkurrencer. De bedste af dem modtager medaljer og gaver under prisoverrækkelsen - en af ​​de mest luksuriøse og højtidelige begivenheder, der afholdes inden for rammerne af OL.

Hvordan belønne olympiere
Hvordan belønne olympiere

Et par timer eller den næste dag efter offentliggørelsen af ​​de officielle resultater af Olympiaden afholdes en højtidelig ceremoni med tildeling af vinderne og prisvinderne. Som regel er flere hundrede mennesker involveret i at organisere og lede denne begivenhed, herunder medlemmer af IOC og NOC i det land, hvor legene afholdes, mange inviterede sangere, musikere, dansere osv. Samt frivillige. Designere spiller en særlig rolle i tilrettelæggelsen af ​​begivenheden, da det er dem, der vælger piedestalens design, kostumer til ceremonideltagerne osv.

Under prisoverrækkelsen stiger først atleten eller repræsentanten for holdet, der tog tredjepladsen, til podiet for at modtage bronzemedaljen, derefter vinderen, der vandt andenpladsen, for sølvmedaljen og endelig vinderen af ​​konkurrencen, der vandt guldet. Efter at medlemmer af IOC, NOC eller andre offentlige personer uddeler medaljer til atleter, og frivillige eller specielt lejede giver dem blomster eller andre gaver, spilles landets hymne repræsenteret af vinderen af ​​konkurrencen og flagene fra landene til vinderen og prisvinderne hæves.

Efter prisoverrækkelsen afholdes festlige koncerter i flere timer med deltagelse af specielt inviterede stjerner. I nogle tilfælde får de olympiske fyrværkeri efter uddelingen af ​​priserne. Hædringen af ​​vinderne og prisvinderne fortsætter også under den højtidelige optog, der afholdes som en del af afslutningsceremonien for de Olympiske lege.

Ud over de traditionelle priser, der leveres af det olympiske charter, modtager vindere og prisvindere i nogle tilfælde yderligere gaver. For eksempel foretrækker regeringen i nogle lande, herunder Rusland, at opmuntre sine atleter for at motivere dem til yderligere sejre i de olympiske lege, da de har en gavnlig indvirkning på statens omdømme. I sådanne tilfælde kan olympierne tildeles ordrer og andre insignier, og de kan blive præsenteret for dyre gaver.

Populær af emne.