Sådan Løber Du Op Ad Væggen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løber Du Op Ad Væggen
Sådan Løber Du Op Ad Væggen

Video: Sådan Løber Du Op Ad Væggen

Video: Sådan Løber Du Op Ad Væggen
Video: Sådan løber du op og ned ad bakkerne 2024, Marts
Anonim

Parkour, der aktivt fanger flere og flere unge i sine rækker, åbner en hidtil uset mulighed for en person. Bylandskabet er tilgroet med nye farver og detaljer, fordi nybegynderens sporvogn ikke kun ser almindelige fortove, men også mere spændende veje at bevæge sig på. Efter lidt øvelse ophører selv en 3 meter væg med at være for alvorlig en hindring på vejen.

Sådan løber du op ad væggen
Sådan løber du op ad væggen

Instruktioner

Trin 1

Bestem hvilken fod, der er mere behagelig for dig at skubbe fra væggen. For at gøre det lettere for beskrivelsen, i det følgende, vil det højre ben blive betragtet som joggingbenet (dvs. det er hun, der først berører væggen).

Trin 2

Beregn dine skridt, så du kan nå maksimal hastighed og være klar til at springe mod en mur. De første par trin kan tages i et zig-zag-mønster - dette giver dig mulighed for at øge din accelerationsafstand.

Trin 3

Skubbet fra jorden udføres med venstre fod. Indse, at den opnåede hastighed og fart er garanteret at "bære" dig til væggen, så at skubbe fremad vil være en bommert. Din venstre fod giver dig starthøjde, så skub op så meget som muligt. Glem ikke den korrekte teknik til at hoppe med det ene ben: Først skal du bøje dit knæ og derefter styrke springet med dine fødder.

Trin 4

Det højre ben, i øjeblikket med kontakt med væggen, er en analog af en fjeder, der får kinetisk energi. Du skal bøje knæet lige nok, så du kan rette det skarpt og skubbe af. Kollisionen skal følgelig være absolut elastisk: stræb efter at sikre, at du forsigtigt kan gå ned i selv den mest skrøbelige væg. Tåen rører væggen lidt under taljen.

Trin 5

Ret kroppens bevægelsesvektor lodret opad. Den mindste afvigelse bagud er en kritisk fejl. Teknikken til at hoppe med det ene ben bevares (kun en ændring foretages på skubbeoverfladen): For det første fungerer knæet, som med kraft retter benet og skubber dig op. Derefter skubbet sker med tåen.

Trin 6

På en perfekt flad overflade anbefales det andet trin ikke. I de fleste tilfælde er energireserven ikke nok til at skubbe med kraft en gang til, og derfor viser det andet tryk på væggen sig kun at være hæmmende (løft dit venstre ben op, du stopper dig selv). Det tilrådes kun at gøre dette, hvis det første trin finder sted under "blødgjorte" forhold (væggen består af sten, hvoraf den ene skaber et lille trin).

Anbefalede: