Sådan Løber Du 3 Km På 12 Minutter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Løber Du 3 Km På 12 Minutter
Sådan Løber Du 3 Km På 12 Minutter

Video: Sådan Løber Du 3 Km På 12 Minutter

Video: Sådan Løber Du 3 Km På 12 Minutter
Video: Круизный Лайнер в 12 бальный шторм. Cruise liner in 12 ball storm 2023, Oktober
Anonim

Ganske godt resultat - at løbe 3 km på 12 minutter. Umiddelbart er det nødvendigt at reservere, at kun en uddannet person, der ikke forkæler sig selv med cigaretter, kan opnå resultatet af dette, og generelt er løb en regelmæssig ting for ham. Hvis du vil vide, hvilke andre anbefalinger der er nødvendige for at køre 3 km på 12 minutter, skal du tjekke denne artikel.

Sådan løber du 3 km på 12 minutter
Sådan løber du 3 km på 12 minutter

Instruktioner

Trin 1

Lær at trække vejret korrekt. Hvis du ikke ved, hvordan du trækker vejret korrekt, mens du passerer afstanden, vil du ikke være i stand til at køre den eller løbe med en masse energi.

Inhaler for hvert andet trin og udånder for de næste to trin. Først vil det være svært for dig at justere, hvis du aldrig har gjort dette, men så vil du være i stand til at trække vejret automatisk.

Trin 2

Styr dit hjerte. Et stærkt hjerte er vigtigt for at udvikle udholdenhed. For at udvikle det skal du alvorligt engagere dig i cardio træning.

Til sådanne træningsprogrammer er der udviklet mange forskellige simulatorer, såsom en motionscykel, en elliptisk træner, en rodtræner. Mens du ikke behøver at tilmelde dig et motionscenter eller købe dyrt udstyr, hvis dit mål er at styrke dit hjerte til at løbe en bestemt afstand i en bestemt tid.

En motionscykel kan erstattes af cykling, en elliptisk kan erstattes af skiløjper, og en romaskine kan udskiftes med en båd eller kajak.

Jogging, intens gang, lang svømning i en pool eller i en dam er også velegnet til træning af hjertemusklen.

Stop med at pendle til arbejde eller skole. Hop på din cykel eller vandre, hvis afstanden tillader det. Brug ikke elevatorerne, gå op ad trappen. Medmindre du selvfølgelig bor og arbejder på 100. etage.

Et trænet hjerte hjælper dig med ikke at blive sur midt på afstanden og opretholde et givet tempo i alle tre kilometer.

Trin 3

Undgå at underminere dit åndedrætssystem. For at køre 3 km på 12 minutter skal din gennemsnitlige hastighed være ca. 15 km / t. Tænk nu på, om du kan opretholde denne hastighed gennem hele afstanden, hvis du ryger. Så gør ikke din opgave kompliceret med fremmede faktorer.

Trin 4

Opdel afstanden i 3 lige store 4-minutters segmenter. Du er nødt til at løbe de første hundrede meter hurtigt nok, de resterende 4 minutter løber let uden meget at forstyrre kroppen. I de næste 4 minutter skal du løbe moderat hurtigt, men så løb ikke er en byrde, ellers har du ikke styrke nok til at løbe. Den resterende tid bliver nødt til at arbejde og løbe på bekostning af karakter. I de sidste hundrede meter er det umagen værd at styrke din vilje yderligere og afslutte så hurtigt som muligt.

Anbefalede: