Hvad Er Det Særegne Ved Push-ups Fra Væggen

Hvad Er Det Særegne Ved Push-ups Fra Væggen
Hvad Er Det Særegne Ved Push-ups Fra Væggen

Video: Hvad Er Det Særegne Ved Push-ups Fra Væggen

Video: Hvad Er Det Særegne Ved Push-ups Fra Væggen
Video: Идеальные Отжимания - Делайте их правильно! 2023, Marts
Anonim

En smuk figur er ikke kun en garanti for sundhed, men også en garanti for succes. I en sund krop sundt sind! Og push-ups hjælper med at holde det - grundlæggende fysiske øvelser, der sigter mod at udvikle ikke kun brystmusklerne og triceps, men også hele skulderbæltet.

Hvad er det særegne ved push-ups fra væggen
Hvad er det særegne ved push-ups fra væggen

Push-ups er den mest berømte og enkleste måde at styrke bryst- og armmusklerne på. Samtidig bruges det til at slappe af muskler efter alvorlig anstrengelse. Og til dette behøver du ikke nogen enheder.

Du kan lave push-ups overalt - i skolen, derhjemme, på arbejdet. Øvelser af denne art er inkluderet i de obligatoriske træningsprogrammer i skolen og i hæren. Enhver træner, der respekterer sig selv, vil bestemt anbefale push-ups til deres kunder.

Der er omkring 50 typer push-ups, som hver især er gode til specifikke formål. For eksempel træner klassiske push-ups triceps, deltoid- og brystmuskulaturen, og push-ups med et spring - udvikler slaghastigheden. Ligesom alle mennesker er individuelle, er det også belastningerne, træningsprogrammer, der passer dem.

Denne type øvelse, som push-ups fra væggen, betragtes ufortjent som rent kvindelig eller endda barnlig. Årsagen til dette er den lavere belastning af musklerne under træningen. Selvom alle, selv en pumpet mand, kan drage fordel af denne type push-ups.

Hovedformålet med denne fremgangsmåde er at varme musklerne op, før hovedsættet med øvelser eller omvendt aflaste spændinger efter en lang trættende træning. I hverdagen kan push-ups fra væggen øge tonen, lindre spændinger fra arme, ryg og bryst i tilfælde af langvarig siddende i en kontorstol. Indikationer for push-ups fra væggen gives også til begyndere eller dem, der endnu ikke er stærke efter en skade, når det er for tidligt at skubbe op "i fuld styrke" fra gulvet.

Metoden til push-ups fra væggen er enkel. Du skal stå lige, bringe dine ben sammen, der skal være en afstand på ikke mere end en udstrakt arm til væggen. Dernæst skal du løfte dine hænder og hvile dem mod væggen. Desuden skal de være strengt parallelle med gulvet. Benene flyttes væk fra væggen, indtil personen står på tæerne. Nu kan du starte øvelsen.

Det er nødvendigt langsomt at bøje armene ved albuerne, mens kroppen nærmer sig væggen, det er meget vigtigt at holde ryggen lige. Når spidsen af næsen eller panden berører væggen, skal du også langsomt vende tilbage til startpositionen. Sørg for at kontrollere din vejrtrækning under push-ups.

Push-up fra væggen påvirker forsigtigt albuer, håndled og skuldre, aktiverer styrke efter en lang pause, udvikler blodgennemstrømning og tone. Alle nybegyndere i sporten skal starte deres træning med disse øvelser. De vil perfekt varme op kroppen, forberede den til fremtidige mere alvorlige og rytmiske belastninger og vil også garantere fraværet af muskelsår næste dag efter træning.

Populær af emne.