Sådan Holder Du En Bordtennisketcher

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du En Bordtennisketcher
Sådan Holder Du En Bordtennisketcher

Video: Sådan Holder Du En Bordtennisketcher

Video: Master Your Table Tennis Penhold Grip 2022, December
Anonim

Bordtennis er et så hurtigt og intelligent spil, at det kun kan sammenlignes med luftkamp. Beslutninger skal træffes så hurtigt som muligt for at reagere på bevægelsen af ​​bolden så korrekt som muligt, og samtidig skal kroppen være tilstrækkelig afslappet, men også klar til lynhurtige bevægelser. Enhver vil straks lære at spille smukt. Men at være i stand til at spille bordtennis professionelt er praktisk talt en kunst. Og først og fremmest skal du mestre det grundlæggende i spillet, herunder reglerne for at holde racketen.

Sådan holder du en bordtennisketcher
Sådan holder du en bordtennisketcher

Instruktioner

Trin 1

Måden at holde en ketcher til denne slags tennis kaldes et greb. Det er af to typer - vandret og lodret. Navnene på disse metoder kommer fra rackets position i forhold til horisonten. Det er også vigtigt at vide, hvor ketcherens ryg og håndflade er. Bagsiden er den, der er fortsættelsen af ​​håndbagsiden, og palmarens side er fortsættelsen af ​​håndfladen.

Trin 2

Med et lodret greb er pegefingeren og tommelfingeren placeret, som om vi havde en normal pen, hvorfor dette greb ofte kaldes "Pen Grip". De andre tre fingre er bekvemt placeret på bagsiden af ​​ketsjeren. Dette greb hjælper med at udvikle høj håndmobilitet, så du kan udføre en stærk, snoet servering. Ved at bruge dette greb kan du dog kun ramme bolde med racketens håndflade. Derfor bruges det praktisk talt ikke i europæisk bordtennis.

Trin 3

I et vandret greb griber tre fingre (mellem, ring og lyserød) fat i rackets håndtag, pegefingeren er placeret langs kanten af ​​ketcher, og tommelfingeren er bagpå og kan let røre langfingeren. I dette tilfælde er rackets håndtag placeret diagonalt i håndfladen. Dette greb kaldes Knife Grip.

Trin 4

For nylig er det denne metode til at holde racketen, der er blevet mere og mere populær, fordi den har mange fordele. Det vandrette greb bruges af spillerne til at udføre komplekse angribende og defensive bevægelser, det tillader lige så effektiv brug af både ryg og håndflade.

Trin 5

Dette greb har flere muligheder:

• universel metode (mest effektiv) - kanten af ​​ketcher er placeret nøjagtigt i midten mellem indeks og tommelfinger.

• Ketsjerkanten er tættere på pegefingeren, hvilket giver mulighed for mindre stærke ryg på bagsiden.

• ketsjerkanten bevæger sig mod tommelfingeren - denne metode har den modsatte effekt.

Populær af emne.