Sådan Holder Du Vægten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Holder Du Vægten
Sådan Holder Du Vægten
Video: Sådan Holder Du Vægten
Video: Sådan du holder du vægten i julen‼️ 2023, Februar
Anonim

Efter udmattende kostvaner og anstrengende træning i gymnastiksalen når målet om at "tabe sig" er ofte vendt tilbage til en tidligere livsrytme og sin sædvanlige kost. Og så kommer kiloene tilbage. For at opretholde det opnåede resultat og opretholde vægten skal enkle regler følges.

Sådan holder du vægten
Sådan holder du vægten

Er det nødvendigt

Viljestyrke, positiv holdning

Instruktioner

Trin 1

Drik et glas rent vand (eller helst to) hver morgen på tom mave. Drik vand regelmæssigt hele dagen. Det samlede daglige volumen bestemmes af kropsvægt. For hvert kilo vægt har du brug for 30 ml vand. Ikke kulsyreholdigt eller sødt. Det anbefales at drikke vand eller te uden sukker, og når du føler dig sulten, vil du narre din mave på denne måde.

Trin 2

Pauser mellem måltiderne bør ikke vare mere end 3-4 timer. Del din sædvanlige portion modigt i halvdelen. Spis ikke før sengetid. Faktum er, at kroppen mellem klokken 11 om aftenen og klokken 8 om morgenen ikke er særlig aktiv, så processen med ikke at assimilere mad, men omdanne den til fedt finder sted.

Trin 3

Prøv ikke at diversificere din diæt for meget straks efter kosten. Monoton mad er irriterende og undertrykker appetitten. Kompensér for manglen på mineraler og vitaminer med grøntsager og frugter (du kan bruge kosttilskud og multivitaminer).

Trin 4

Hvis du ikke spiste fedt og kulhydratrige fødevarer i løbet af diæten, skal du ikke springe på dem, når du har formået at tabe ekstra pund. Opbevar dem i din diæt, men i små mængder. Hvis du er træt af at indtage rå grøntsager under kosten, kan du koge eller gryde dem og bage frisk frugt i ovnen. Du kan dog ikke helt nægte disse produkter.

Trin 5

Fortsæt dine fitnessaktiviteter, når det er muligt. Fysisk aktivitet kan reduceres let sammenlignet med dem, som du ordinerede dig selv under kosten (eller ordineret af træneren), men du bør ikke helt opgive træning, jogging og dit foretrukne træningsudstyr.

Populær af emne.