Hvordan Man Vælger Bordtennisketcher

Hvordan Man Vælger Bordtennisketcher
Hvordan Man Vælger Bordtennisketcher

Video: Hvordan Man Vælger Bordtennisketcher

Video: Hvordan Man Vælger Bordtennisketcher
Video: Choosing a Table Tennis Bat | PingSkills 2024, April
Anonim

Brug for at vide, hvilke parametre en tennisracket har? Disse parametre er som følger: pris, grebkomfort, vægt, hastighed, rotation (vridning), kontrol. Niveauet og kvaliteten af dit spil afhænger direkte af alle disse parametre (undtagen prisen), og sidstnævnte har en vurderingsskala fra 0 til 10 eller fra 0 til 100 (afhængigt af producenten). Der er også ketcher med to belægninger (fra forskellige sider): defensiv og angribende.

Hvordan man vælger bordtennisketcher
Hvordan man vælger bordtennisketcher

Lad os starte med parametre, der ikke påvirker din playstyle. De er grebkomfort og vægt. Alt er enkelt og klart. Ketsjeren skal passe godt ind i din hånd. Med hensyn til vægt skal du føle ketsjeren, men der skal ikke være en følelse af, at du holder en kettlebell eller en stenblok, selvom dette er individuelt, måske vil nogen lide det.

Lad os nu gå videre til de egenskaber, der direkte påvirker, hvis ikke skabe stilen i dit spil: kontrol, rotation og hastighed. Du kan kun vælge disse parametre ved at definere din spillestil, der er kun tre af dem: angreb, defensiv og blanding. Men det blandede niveau af spil involverer brug af ketsjere med en angribende belægning på den ene side og en beskyttende belægning på den anden. Når du har bestemt din stil, en behagelig vægt for dig selv og et behageligt håndtag til dig selv, kan du gå videre til valget af disse tre vigtigste parametre.

Kontrol er en grundlæggende parameter, der er nødvendig for både angreb og forsvar. En høj indikator for denne egenskab vil være nyttig for alle. Det afhænger hovedsageligt af gummi, knopper og deres længde af det. Men denne indikator er rent fysisk i modsætning til hastighed, da kontrol med en stigning i hastighed falder. Følgelig skal denne parameter være på et tilstrækkeligt højt niveau for de spillere, der har valgt forsvarssiden eller en blanding, hvilket gør det muligt for dem at afvise tilstrækkeligt stærke slag fra de angribende spillere eller kontrollere forsvarernes stærkt snoede slag.

Billede
Billede

Spin - Bestemmer, hvor meget du kan dreje bolden, mens du spiller. En stor værdi af denne egenskab bør være hos mennesker, hvis forsvars- eller blandingsstil, men høje værdier ikke forstyrrer den angribende side, hvis dette ikke er til skade for hastigheden.

Hastighed er en parameter, som aggressive mennesker elsker. Alt er simpelt her. Jo højere værdi, jo højere hastighed, hvilket betyder, at det vil være sværere for modstanderen at ramme en sådan bold. Vær forsigtig, fordi kontrol og hastighed ikke kan være meget høj på samme overflade, og hastighed uden kontrol er ikke særlig nyttig.

Lad os nu tale om prisen, fordi dette er en vigtig parameter. Hvis du er en nybegynder, skal du ikke jagte statistik. En almindelig ketcher er fint. Hvis du er amatør, så kig mod ketsjerne lidt dyrere. De kan genkendes af to eller tre stjerner. Hvis du er professionel, ved du selv, hvad og hvor du skal købe.

Anbefalede: